1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 10:15

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budějovice vstup do jara zvládly za 3 body


Branky


0

Nedělní dopoledne patřilo fotbalu i v Moravských Budějovicích. Tým vedený Petrem Kylíškem zde hostil rezervu Havlíčkova Brodu. Hosté přezimovali na předposlední sestupové příčce, což budou chtít na jaře změnit. Úvodní vzájemný zápas dopadl na podzim jasně 3:0 pro Moravské Budějovice. Tentokrát byl duel i výsledek daleko vyrovnanější, opět se však radovali hráči Moravských Budějovic, kteří vyhráli 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než se hosté rozkoukali, tak již prohrávali

Úvod utkání se domácím vydařil a již ve 3. minutě šli do vedení, když centr V. Duška propadl na malém vápně až k volnému Ondřeji Bustovi a ten nezaváhal 1:0. Stejný hráč mohl vedení domácích v 9. minutě navýšit, ale tentokrát si s míčem nerozuměl a poslal ho vedle branky. Na druhé straně vyzkoušel pozornost Jelínka dalekonosnou střelou V. Halák. Hosté byli i nadále agilní.Po půlhodině hry se dostal na levé straně velkého vápna do šance hostující D. Hejkal, ale mířil mimo branku. Stejně dopadla o chvíli později i hlavička T. Nedvěda a trestný kop D. Fikara vytáhl Jelínek na roh. Nejblíže k vyrovnání měli hosté minutu před koncem poločasu, kdy krátkou přihrávku obránce brankáři vystihl Molák, ale jeho křížná střela těsně minula domácí svatyni.

Nezáživná druhá půle branku nepřinesla

Ve druhém poločase se mezi tyče trefil po pěti minutách M. Šplíchal, ale jeho slabá střela skončila v náručí pozorného Beránka. To bylo na dlouhou dobu ze strany domácích po střelecké stránce vše. Protože ani hosté si žádnou střeleckou příležitost nevytvořili, viděla hrstka diváků nezáživný poločas s hrou mezi vápny. Domácí tak nakonec po devadesáti minutách mohli být spokojeni alespoň se ziskem tří bodů, když porazili bojovně hrající rezervu Havlíčkova Brodu 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Věděli jsme , že nás nečeká lehký duel. Soupeř to také potvrdil - mladí kluci Brodu hráli s chutí, měli dobrý pohyb a rychle k nám přistupovali. Byli jsme na to vcelku dobře nachystaní a o ten jeden vstřelený gól myslím i lepší. Takže bych to viděl jako zaslouženou výhru, za kterou jsme pochopitelně rádi. Je důležité začít doma výhrou..

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jiří Pabousek, trenér Havlíčkova Brodu: Bohužel jsme zaspali úvod utkání a inkasovali již ve 3. minutě. zhruba od 15. minuty jsme začali být lepším týmem, vypracovali cca tři gólové šance. Naneštěstí pro nás jsme neproměnili ani jedinou.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - M. Šplíchal [-] , T. Kyzlink [-] , A. Svoboda [-] , V. Novotný [-] , K. Busta [-] (87. P. Benda [-] ) , T. Kopeček [-] , R. Švanda [-] (68. J. Benda [-] ) , M. Pařízek [-] (82. L. Stehlík [-] ) , O. Busta [-] , V. Dušek [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
M. Beránek [-] - K. Svoboda [-] , J. Molák [-] , V. Halák [-] , M. Báča [-] - D. Fikar [-] , D. Hejkal [-] , L. Burjetka [-] (65. J. Horn [-] ) , L. Peřina [-] , P. Novotný [-] - T. Nedvěd [-] (65. J. Horn [-] )

ŽK: 84. T. Kyzlink - 71. D. Fikar .
Hráči zápasu: O. Busta , T. Kyzlink - P. Novotný .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - SVOBODA Jan, ČEPL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.