1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:15

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neporazitelnost Velké Bíteše skončila na kopačkách Přibyslavi


Branky


0

V pozici týmu, který nemá co ztratit, přijela Přibyslav do Velké Bíteše. tým Františka Prchala vyhrál dvakrát doma a míří tak za vytouženou záchranou. Na hřišti lídra může být v klidu. To samé však hlásí domácí, kteří opakují mantru, že postup není prioritou a důležité je pobavit se vydařenou sezonou. Těžko se však v jejich pozici ubránit postupovým myšlenkám. Úvodní vzájmený duel skončil na podzim v Přibyslavi výhrou Bíteše 2:1. Zápas, který by se dal označit jako zlatý hřeb 18. kola nakonec skončil výhrou hostů, kteří tak utnuli neporazitelnost Bíteše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktovku v rukou pevně drželi domácí

První půli nebylo pochyb o tom, kdo je vedoucí celek tabulky. Bíteš byla aktivní, více na míči a téměř pořád diktovala hru. Domácí se logicky dostávali i více do zakončení, ale dlouho se nemohli prosadit. Po gólu volali zejména průniky D. Rozuma, který dvakrát postupoval zprava sám na L. Pazderku v brance hostí, avšak ani jednou neuspěl. Hosté zahrozili ojediněle okolo 20. minuty. Po nebezpečné akci a jedovaté střele následoval roh, po kterém vznikl před domácí bránou obrovský závar. Na branku si však diváci museli počkat až do závěru poločasu. Ve 40. minutě se domácí prosadili dobrou kombinací, na jejímž konci doklepl do brány Tomáš Dvořák. Gól skoro do šatny znamenal poločasové vedení Bíteše 1:0.

Po změně stran se obraz hry zcela změnil

Domácí diváci se po změně stran těšili na další akce jejich týmu. Ale příchodem hostujícího špílmachra Miloše Krčála, který se vrací po zranění, se jako by přerozdělily role. Bíteš se kombinačně vytratila a hrát se začalo podle not Přibyslavi. Ta začala ihned po změně stran zlobit a zkoušet domácí obranu, oslabenou o vykartovaného kapitána Střechu. Právě jmenovaný M. Krčál rozehrál ve 48. minutě standardku z pravé strany, míč našel Stanislava Pochopa a rázem bylo srovnáno – 1:1. Spartak poté definitivně vypadl z tempa. V 61. minutě přišel další Krčálův trestňák, balón doputoval až na hlavu Lukáše Adamce a v domácím kotli bylo neveselo, truchlivo – 1:2. Ve zbytku zápasu se opaření domácí snažili alespoň vyrovnat, ale hosté měli i dávku štěstí. Jako například při střele Dvořáka do odkryté branky. Pazderka již byl překonán, ale míč odvrátil jeden z jeho obránců. Přibyslav tak dotáhla zápas do vítězného konce!



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Josef Jelínek, vedoucí Bíteše: Zápas se hrál pěknej a divákům se musel líbit. Hra nahoru dolů, v první půli jsme byli jasně lepší my a měli jsme přidat další branku. Po změně stran zápas naopak ovládli hosté, kteří ožili příchodem Krčála. Dlouho jsme okolo nás slyšeli o šňůře neporazitelnosti - ta musela jednou skončit a fotbalový osud určil, že to bude dnes...

SK Přibyslav
František Prchal, trenér Přibyslavi: Zápas začali lépe domácí a pokud by to bylo po poločase 3:0, tak bychom se nemohli divit. Nám se podařil vstup do druhé části, dvěma góly skóre otočili a domácí museli rázem dotahovat. Podle mě trochu zpanikařili , začali hrát pouze nakopávané balóny a my se štěstím výhru uhájili. Neměli jsme co ztratit a získali jsme tři body.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - J. Pokorný [-] , T. Pelán [-] , J. Horký [-] , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] - O. Mucha [-] , D. Rozum [-] , R. Valsa [-] , T. Mrňa [-] (68. P. Antoš [-] ) - T. Dvořák [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - P. Škacha [-] (89. A. Vostál [-] ) , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] (90. R. Musil [-] ) , L. Adamec [-] , J. Žalud [-] (46. M. Krčál [-] ) , S. Pochop [-] , M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , P. Kunc [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 80. J. Pokorný , 83. L. Kerber , 84. O. Mucha - 35. P. Kunc , 75. P. Škacha .
Hráči zápasu: J. Pokorný - M. Krčál , P. Škacha .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 200. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - KUČERÍK Milan, POJEZNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.