Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oznámkujte šlágr kola, ve kterém byla ve Velké Bíteši k vidění reklama na fotbal


Branky


0

Zápas prvního s druhým byl v sobotu k vidění ve Velké Bíteši. Již z toho postavení je jasné, že se jednalo o jednoznačný magnet kola, který mohl hodně napovědět, jak dopadne vzájemný duel těchto celků v perspetivě celého ročníku. Bíteš minule poprvé v ročníku padla, prohrála s Přibyslaví, o to víc by se jí dnes hodil úpěšný reparát. Jemnicko naopak po dvou prohrách dokázalo vyhrát, doma porazilo Světlou 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podívaná přinesla v první půli 5 branek, Dvořák vede průběžnou tabulku střelců celé soutěže

Jednoznačný tahák kola přilákal do Bíteše slušnou návštěvu 250 diváků. A ti se měli po celý zápas na co dívat. Hrál se moderní atraktivní fotbal a diváci museli odcházet s pocitem kvalitního fotbalového zážitku. Domácí Spartak nastoupil s chutí odčinit minulou prohru z domácího prostředí a Jemnicko od úvodu zatlačil. Do 10. minuty spálili domácí postupně tři slibné šance, zejména T. Dvořák a D. Rozum měli k brance blízko. Hosté úvodní tlak přestáli, otřepali se a k překvapení většiny diváků sami udeřili. Ve 13. minutě vypálil Luboš Morkus, brankář M. Pelán uviděl míč pozdě a bylo to rázem 0:1. Bíteš nepanikařila a pokračovala v kombinační hře, která vedla k brzkému vyrovnání – v 16. minutě stál na konci souhry Tomáš Dvořák – 1:1. Ofenzivní koncert z obou stran pokračoval nadále. Potřetí se skóre měnilo ve 24. minutě. Bíteš propadla v útoku a druhý trest z kopačky Luboše Morkuse změnil průběžný stav na 1:2. Hosté měli psychicky navrch, ale vydrželo jim to jen čtyři minuty. Pak přišel možná klíčový moment utkání.  Dvořák se dostal z boku do úniku, ale k brance se nedostal. Šanci  mu totiž zhatil Tomáš Bastl skluzem, za který ho sudí Miroslav Fridrichovský ocenil nejvyšší možnou známkou – červenou kartou. U hostů zvedlo vyloučení vlnu nevole, ale to nic nezměnilo na tom, že dohrávali v deseti. Domácí se v přesilovce do Jemnicka opřeli a do půli výsledek otočili. Nejdřív se po další vydařené kombinaci prosadil v 35. minutě Ondřej Mucha – 2:2. Pak si mohli vzít vedení zpět hosté, ale domácí podržel gólman Pelán. Gól však přišel na druhé straně. Ve 42. minutě neudržel  jemnický brankář V. Kopeček střelu a pohotový Tomáš Dvořák přidal druhou branku v zápase – 3:2. Byla to jeho 19. branka v ročníku a posunula ho do čela tabulky kanonýrů.

Jemnicko se pokusilo s výsledkem něco udělat, ale na domácí to nestačilo

Úvodní pasáž druhé půle patřila hostům, kteří se s nepříznivým výsledkem snažili něco udělat oslabení navzdory. Jejich snaha se však po pár minutách utlumila, v deseti to totiž dnes na dobře hrající Spartak nestačilo. Ten se pak sám dobrou konstruktivní souhrou usadil na půlce hostů z Jemnice a připravil si několik gólovek. Ve spalování šancí vynikal zejména David Rozum, který měl minimálně tři výborné příležitosti.  Hostyzachránilo dvakrát i břevno a dvakrát vykopávali z brankové čáry. Ale bylo to Jemnicko, které mohlo nakonec pohnout výsledkem. Po hodině hry zatočil hostující F. Kříž šikovně přímý kop, který skončil na břevně. Gólové pojistky se domácí přece jen dočkali. V 68. minutě se po další přízemní kombinaci prosadil Radek Valsa, který tak vnesl definitivní klid do řad domácích – 4:2. Dnes se bylo ve Velké Bíteši opravdu na co koukat, padlo šest branek - lídr tabulky porazil druhý tým 4:2. Vy tak máte jedinečnou příležitost vyzkoušet naší novinku a oznámkovat hráče, rozhodčí a další fotbalové faktory!



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Josef Jelínek, vedoucí Velké Bíteše: Tenhle zápas se musel všem líbit! Hrál se rychlý a kombinační fotbal, kterému dominoval výborný taktický výkon našeho mužstva. Kluci zápas odmakali od první do poslední minuty a slavili zasloužené vítězství. Píše se o nás, že hrajeme nesympatický fotbal a jen nakopáváme míče ,ale dnes jsme dokázali , že to tak není!

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra: Gratuluji domácím k vítězství. Patřil jim úvod, my jsme se pak otřepali a dvakrát vedli. Klíčová byla ta trochu přísná červená karta, časné vyloučení další průběh ovlivnilo. My jsme zbytek utkání odmakali ,ale museli jsme hrát něco, co jsme v Bíteši nechtěli a domácí výsledek otočili. Mrzí nás vyloučení, po kterém nebude hrát Bastl derby s Budějovicemi a také to, že jsme mohli lepším výsledkem trochu zamotat čelo tabulky..



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - J. Horký [-] , L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , J. Pokorný [-] - D. Rozum [-] (89. T. Loup [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] (80. P. Antoš [-] ) , O. Mucha [-] - T. Dvořák [-] , J. Pohl [-] (87. T. Mrňa [-] ) -

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , L. Chalupa [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] - S. Křivánek [-] , M. Netrda [-] , P. Tesař [-] , M. Axman [-] (69. Z. Nikrmajer [-] ) - L. Morkus [-] (84. M. Liška [-] ) , F. Kříž [-] -

ŽK: 85. O. Mucha - 57. M. Máca . ČK: 28. T. Bastl .
Hráči zápasu: J. Pohl , T. Dvořák - L. Morkus .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - NÁPRAVNÍK Jan, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.