0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:30

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva brodského Slovanu ani na pošesté na jaře neskórovala a derby prohrála


Branky


0

Juniorku Havlíčkova Brodu netrápí na jaře nic tak, jako koncovka. V pěti zápasech ještě neskórovala a to se pak špatně vyhrává. To by jí někdo musel pomoct vlastní brankou, to se však zatím nestalo, a tak není divu, že kromě bezbrankové remízy v Jaroměřicích ještě nebodovala. Dnes Slovan v derby přivítal SK Přibyslav, kterou ani zimní odchod kanonýra Vopršala(právě do Brodu) nijak zvlášť neoslabil a dokázala například porazit oba vedoucí celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části se žádný ofenzivní festival nekonal

Mladý celek brodské juniorky byl Přibyslavi po většinu utkání vyrovnaným soupeřem. Po úvodním oťukávání se jako první vážněji osmělili domácí. Po 20 minutách hry měli domácí dvě šance, nejdřív z rohu hlavičkoval J. Horn těsně vedle a pak samostatný únik M. Švece vychytal hostující gólman L. Pazderka. Hosté přitlačili na pilu konci poločasu, když také měli dvě šance, které dopadly jako ty domácí: L. Adamec minul z malého vápna branku a střelu L. Vykoukala vychytal brankář P. Soukal. Zrodila se tak bezbranková poločasová remíza.

Přibyslav udeřila zkraje druhé půle

Do druhého poločasu vstoupili aktivně hosté z Přibyslavi a hned ve 48. minutě donutil J. Žalud k chybě stopera, postupoval sám na Soukala, který jeho střelu krásně vyrazil, ale bohužel pro něj jen k Lukáši Adamcovi a ten neměl problém trefit odkrytou branku – 0:1. Poté hosté zalezli a domácí tým začal být aktivnější, ale výraznou šanci si vypracoval až v 88. minutě, kdy domácí útočník šel zcela sám na Pazderku, který ho reflexivně vychytal. Přibyslav si připravila několik brejkových situací, ale branku již nevstřelila. Největší šanci na zvýšení měl v 80. minutě P. Škacha, ale v situaci 4 na 1, dělal kličku místo přihrávky lépe postaveným spoluhráčům a obránce mu míč vypíchl. Havlíčkův Brod tak nedokázal  ani na pošesté vsítit branku a jeho situace je kritická.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jiří Pabousek, trenér Havlíčkova Brodu B: Naše utkání jsou jako přes kopírák, sehrajeme s kvalitními soupeři vyrovnané utkání, bohužel neproměníme gólové příležitosti a sami nabídneme jednou chybou soupeři vítězství. Hráči si dokázali, že mohou hrát kvalitní utkání i s předními celky krajského přeboru, ke kterým Přibyslav patří. Věřím, že to dokážou i v následujících 3 utkáních, kdy nás čeká 1., 2. a 4. tým tabulky., a že nejen hrou, ale i výsledkem tyto soupeře překvapíme.

SK Přibyslav
Jaromír Vopršal, kapitán Přibyslavi: My jsme sehráli opět průměrné, spíše podprůměrné utkání, ale tentokrát to na body stačilo. Nutno podotknout, že domácí hráli sympaticky, ale nebezpeční byli po velké vápno.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
P. Soukal [-] - J. Molák [-] , Š. Zástěra [-] , K. Svoboda [-] , L. Burjetka [-] - D. Fikar [-] , L. Bača [-] (69. V. Hloušek [-] ) , D. Hejkal [-] , M. Švec [-] - T. Nedvěd [-] (77. R. Němec [-] ) , J. Horn [-] (66. L. Peřina [-] )

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Krčál [-] (58. R. Musil [-] ) , P. Škacha [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] , L. Adamec [-] , J. Žalud [-] (80. A. Vostál [-] ) , M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , P. Kunc [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 40. L. Bača - 22. P. Škacha , 78. P. Kunc , 86. J. Vopršal .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 100. Rozhodčí: TESAŘ Jiří - KUČERÍK Milan, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.