2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:15

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj okresních rivalů vyzněl lépe pro Moravské Budějovice


Branky


0

Duel, na mapě i v tabulce si blízkých mužstev, se hrál v neděli dopoledne v Moravských Budějovicích. Domácí SK v něm vyzvali hosté z Jaroměřic nad Rokytnou. Jaroměřický tým trenéra Saláka minule zvládl klíčový domácí duel se světelskou Bohemkou, a tak mohl jít do dnešní konfrontace s poněkud "lehčíma" nohama. Budějovice hrály dva poslední duely na hřištích vysoko postavených soupeřů a nepřivezly si ani bod. Chtěly si tak v dnešním souboji o 9. příčku zlepšit náladu..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili ze standardek

Po dvou venkovních zápase se budějovičtí představili na domácím trávníku a to v derby utkání se sousedy z Jaroměřic. Již ve čtvrté minutě se dostal do šance O. Busta, ale jeho střela mířila nad břevno. Hosté zahrozili trestným kopem A. Paláta, který skončil rohem a následnou hlavičku F. Svobody zlikvidoval na lajně brankář J. Klouda. O minutu později centroval před branku D. Hověz, ale Z. Melán měl hodně vychýlenou mušku. Na druhé straně "zastoupil" v brance hostujícího Klubala domácí Pařízek, od kterého se Svobodova střela odrazila do autu. Aktivní Hověz ještě jednou využil své rychlosti a po průniku do vápna střílel opět nad. To bylo ze strany hostů vše a domácím zase pomohly standardní situace. Ve 35. minutě trestný kop V. Duška z pravé strany našel na vzdálenější tyči volného Ondřeje Bustu, který se tentokrát nemýlil – 1:0. O sedm minut později tentokrát z levé strany zahrával trestný kop T. Kyzlink. Na malém vápně ho hlavičkou umístil do sítě úplně volný Tomáš Kopeček – 2:0.

Po změně stran se hrál fotbal bez šancí

Ve druhém poločase se namlsaní diváci již žádné brankové příležitosti nedočkali. Hrálo se většinou ve středu hřiště, daleko od obou brankářů. Dlouhé nakopávané míče domácích před branku jaroměřických se neujaly a útoky hostí končily na dobře organizované obraně budějovických. V derby se tak z vítězství radovali domácí z Moravských Budějovic, kteří vyhráli 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: V úvodní části jsme měli my i soupeř pár šancí, ale nebyly to vyloženě gólovky. Důležité byly standardky, které jsme si my vypracovali a dvě také využili. Ve druhém poločase jsme se soustředili na pozornou obranu a důležité body jsme si bezpečně pohlídali. .

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: V první půli se hrál jakž takž slušný fotbal. My jsme však žádný z náznaků šancí nedotáhli, pak přišel přímák domácích a diskutabilní zákrok na našeho hráče- tam si myslím, že se měl pískat faul. Nicméně jsme prohrávali a klíčový byl pak ten gól do šatny na 2:0. Druhá půle se pak odehrála spíš z povinnosti..



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - O. Busta [-] , J. Benda [-] , L. Stehlík [-] , T. Kyzlink [-] (90. P. Benda [-] ) , V. Novotný [-] , V. Dušek [-] (88. M. Procházka [-] ) , K. Busta [-] , T. Kopeček [-] , M. Pařízek [-] (60. R. Švanda [-] ) , A. Svoboda [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , M. Svoboda [-] - A. Palát [-] (75. J. Stejskal [-] ) , D. Hověz [-] , M. Hutař [-] , F. Svoboda [-] - M. Prokeš [-] - Z. Melán [-] (60. M. Trnka [-] )

ŽK: 8. D. Karásek , 60. M. Hutař .
Hráči zápasu: O. Busta , T. Kopeček - D. Hověz .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: PORUPKA František - POLÁK Michael, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.