0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V prosluněném dubnovém odpoledni se diváci ve Žďáře kam zavítali Čáslavičtí branek nedočkali


Branky


0

Od tohoto utkání se očekávala větší aktivita hostů, kteří se potýkají se setupovými záležitostmi.  Navíc měli seběvědomí posíleno o poslední vítězství, kterým se vrátili zpět do boje o záchranu. O proti tomu žďárští více méně proplouvají soutěží bez větších ambicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větší aktivita domácích ke gólu nevede

Utkání začalo jako většina předešlých. Domácí si vytvořili územní převahu a několik velmi slibných příležitostí. V 21. minutě mohli jít ovšem do vedení hosté, Šimek ale ve skluzu těsně minul branku. Ve 37. minutě rozehráli domácí pěknou kombinační akci do křídla, Filippi nahrál před branku Junovi, ten ale trefil jen brankáře. Ve 39. minutě vychytal ve výborné příležitosti Filippiho Petrilák. Ve 42. minutě měl příležitost hostující Kylíšek, jeho hlavičku však na poslední chvíli zastavil domácí obránce. Poločas uzavřel Štursa, který hlavičkoval těsně vedle hostující branky. 

Platonická převaha hostů také není gólová

Jestliže byly v prvním poločase lepší Žďárští, tak ve druhé půli převzali iniciativu hosté. Brankových příležitostí bylo málo, na hřišti byl k vidění spíše boj o každý míč a hra byla plná nepřesností. Body se tentokrát spravedlivě dělily. 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, trenér: Svoje šance jsme v první poločase bohužel neproměnili. V druhém naopak byli lepší hosté, tak je dělba bodů spravedlivá.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - R. Štursa [-] , F. Růžička [-] , P. Machatka [-] - Z. Peňáz [-] , P. Němec [-] (73. L. Bulíček [-] ) , J. Jun [-] , R. Gančev [-] - E. Nuhič [-] (58. T. Janů [-] ) , M. Filippi [-] (88. D. Malicki [-] ) , V. Franěk [-]

FK Čáslavice-Sádek
L. Petrilák [-] - R. Durajka [-] , J. Tržil [-] , P. Kylíšek [-] , L. Barák [-] , M. Šimek [-] (61. J. Vaníček [-] ) , P. Čermák [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , M. Busta [-] , V. Lampíř [-]

ŽK: 21. P. Němec - 34. M. Šimek , 79. J. Tržil , 84. J. Vaníček , 86. L. Petrilák .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMAN Radek - NOVÁČEK Ivo, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.