3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves zvítězila a vstřelila branku z rohového kopu zásluhou Františka Nečase


Branky


37. J. Nečas (p.) , 68. F. Nečas , 77. M. Novotný - 8. J. Cejpek
0

Ve šlágru kola byli domácí favoritem, praktikují na svém stadiónku nátlakový fotbal a to většinou na soupeře platí. Hosté z Koutů však nepřijeli předem poraženi, vždyť patří na jaře k nejlepším celkům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Ondřejka nemá svůj den

Koutečtí hráči vstoupili do zápasu lépe, hned v 8.minutě po centru ze strany skóroval Jiří Cejpek hlavou 0:1. Domácí se osmělili a začali diktovat tempo zápasu. 25. a 27. minutě šli domácí sami na brankáře Luďka Stýbla, ale neproměnil Marek Ondřejka a posléze ani Jan Nečas. 34.minutě zahrál v pokutovém území hostující obránce rukou a následoval pokutový kop, který Marek Ondřejka opřel o tyč. 37.minuta znovu pokutový kop pro domácí, k míči se postavil Jan Nečas a proměnil 1:1. 44.minuta před útočníkem Markem Ondřejkou stála prázdná branka, ale znovu svoji šanci neproměnil. Za nerozhodného stavu 1:1  poločas skončil.

Krásná branka Františka Nečase z rohového kopu

Do druhé poločasu vstoupili lépe hosté, měli několik slibných šancí, ale domácí brankář Tomáš Čížek vše pochytal. 67.minuta hvězdný moment Františka Nečase, postavil si míč u rohového praporku,jeho nákop proletěl pokutovým územím a spadnul ke překvapení všech do branky hostů 2:1, zde jistě hostující brankář Stýblo neměl čisté svědomí. Hosté otevřeli hru a toho domácí kontrovali rychlými brejky, v 77. minutě toho využil Michal Novotný, dostal balon do běhu, zpracoval si ho a přeloboval bezmocného brankáře Stýbla 3:1. Od této chvíle měli domácí zápas pevně v rukou a hosty k ničemu již nepustili.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý, vedoucí mužstva: Zápas pro nás začal nešťastně a již brzy jsme inkasovali branku, ale posléze naší nátlakovou hrou soupeře přehrávali a zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, vedoucí mužstva: Vědomi kvality soupeře jsme přizpůsobili způsob hry a vycházeli ze zabezpečené obrany. To se nám v zápase potvrdilo, domácí byli kvalitní na míči a s přehledem kombinovali. Ujali jsme se vedení, ale to jsme neudrželi a se štěstí přežili i další velké šance domácích. Do druhého poločasu jsme lépe vstoupili vytvořili si několik šancí, ale bohužel skóroval již jen soupeř. Jednou přímo z rohu a potom když jsme hráli nátlakově z brejku.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
T. Čížek [-] - J. Havlík [-] , T. Novotný [-] , J. Krejčí [-] , J. Šandera [-] - J. Nečas [-] (87. Z. Nejedlý [-] ) , J. Starý [-] (74. M. Novotný [-] ) , F. Nečas [-] , P. Šandera [-] - J. Šandera [-] (85. T. Novotný [-] ) , M. Ondřejka [-] -

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - D. Navrkal [-] (82. R. Caha [-] ) , J. Růžička [-] (27. M. Nestrojil [-] ) , J. Hrůza [-] , J. Havelka [-] - F. Tenkl [-] (71. F. Coufal [-] ) , V. Navrátil [-] , M. Semrád [-] , J. Roušar [-] - J. Cejpek [-] , M. Neumann [-]

ŽK: 52. J. Havlík - 37. L. Stýblo .
Hráči zápasu: J. Havlík , F. Nečas - J. Cejpek .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 120. Rozhodčí: SVOBODA Jan - DVOŘÁK Jan, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.