Třebíč v domácím utkání nezaváhala a dotáhla se na čelo tabulky


Branky


0

Domácí nastopili se 4 dorostenci v základní sestavě, proto byl jejich výkon pod velkým otazníkem. Zejména se čekalo co provede s debutantem Pavlem Novákem dospělý fotbal. Rantířov se přijel prezentovat důrazným fotbalem, často využívajícím nakopávané míče od obránců a brankáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karásek nádhernou brankou korunuje převahu Třebíče

Hned v úvodní minutě měl gólovou šanci Hronek, kterého do samostaného úniku vyslal Lorenc. Jeho střela těsně minula branku . V 6. minutě postupoval z levé strany Kovář, jeho vychytal výborný Krupica. Střela Hoška z 10 ti metrů jen těsně minula branku v 10.minutě. O dvě minuty později mladíček Novák utekl po levé straně, jeho střílený centr před odkrytou branku, minul jak Hronek, tak Lorenc.  Mladší dorostenec Novák se gólově prosadil v 19. minutě. Po zmatcích obrany Rantířova se nastřelený míč odrazil od něho do branky  1 : 0 !  Po vedoucí brance se Třebíčtí uklidnili a měli více ze hry. Rantířov nevyužíval střed hřiště, spoléhal se na dalekonosné nákopy od obránců, nebo brankáře Krupicu, který dokazoval, že patří v soutěži k nadprůměrným brankářům.  Domácí stopeři Houser a Mašek  si počínali v hlavičkových soubojích výtečně. Rantířov hrozil střelami z větší vzdálenosti , které pochytal Procházka v domácí brance. Třebíč předvedla pěknou kombinaci po ose Hošek, Holý a Karásek. Centr Holého z pravé strany trefil nádherně do "šibenice" Karásek ve 36. minutě 2:0.  Rantířov mohl vstřelit branku ve 44. minutě. Únik z levé strany zmařil včasným výběhem Procházka. Nedáś dostaneš toto si mohli říkat hosté když jim třetí branku dával Petr Hronek 3:0.

Domácím navhnul střelecký prah a tak se prosadili hosté

Ve druhém poločase tempo hryl opadlo. Domácí zbytečně kazili přihrávky, šance zbrkle a nepřesně neproměňovali. V 60. minutě měl velkou šanci Hošek, jeho střelu výtečným zákrokem zlikvidoval Krupica. Hosté zahrávali několik rohových kopů. S těmi si poradil brankář Procházka nebo obránci. Do střelecké listiny se mohl zapsat další dorostenec Čajánek. Po vystřídání byl na hřišti dvě minuty a  postupoval sám na brankáře Krupicu, v 62. minutě. ten jeho sólo zmařil důrazným vyběhnutím . Zvýšit skóre mohl, v 78.minutě,  další střídající dorostenec Benáček. Lorenc ho vybídl k sólovému úniku, po zaseknutí míče, minul prázdnou branku branku. Hosté potrestali naše neproměňování šancí brankou v 80. minutě. Vaněk střelou z pravé strany snížil na 3 : 1. Do konce utkání měli obě mužstva po jedné šanci, ale skóre se již neměnilo.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec, trenér: Měli jsme problémy se sestavou. Do utkání nastoupili i mladší dorostenci Novák a Benáček. Nováka jsem nasadil společně s Hronkem do útoku a oba dva vstřelili branku. Věděli jsme , že Rantířov bude hrát důrazný fotbal, postavený na bojovnosti a se skvělým Krupicou v brance. Hráli jsme aktivně, kombinovali a hosty přehrávali. Do poločasu jsme zaslouženě vedli o 3 branky. Ty padly po pěkných akcích, zejména branka Karáska. Trápil nás Krupica v brance Rantířova, který dalším brankám zabránil.

TJ Ježek Rantířov
Pavlíček Radek, asistent trenéra: Přijeli jsme do Třebíče s cílem překvapit a potrápit domácí celek. Bohužel bez 4 hráčů základní sestavy se nám to nepovedlo.



Místo: Janáčkovo str.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUČERÍK Milan - FRYČ Vlastimil, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.