1:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice předvedli dokonalý obrat v záchranářském duelu


Branky


33. R. Durajka - 51. M. Salák , 58. J. Novák , 67. M. Salák , 69. P. Furiš
0

Poslední tým z Čáslavic si dělal v domácím prostředí zálusk na všechny body.  V tomto zápase byli lehkým favoritem. Proti byli soupeři z Hrotovic , kteří přijeli do Čáslavic hlavně neprohrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ukazují svoji jarní formu

První poločas patřil domácím. Byli lepší ve všech herních činnostech. Vytvořili si několik gólových příležitostí, ale k zakončování přistoupovali laxně. Dokázali ze své naprosté převahy využít pouze jedinou šanci a to v 33. minutě si Šimek z Durajkou vyměnili balón a zakončoval Roman Durajka střelou z vápna k tyči 1:0. Hosté byli celý poločas pod tlakem a spoléhali na svoji obranu.

Kolaps domácích Čáslavic, Hrotovice trestají jejich zaváhání

Druhý poločas začali lépe hosté po rohovém kopu se prosadil v 51.minutě Miloslav Salák a vyrovnal na 1:1.  58. minuta a znovu rohový kop pro hosty po centru jej střílí do branky Jan Novák 1:2. Ty to dvě branky s domácími otřásli. Začali kupit chybu na chybu. 67. minuta právě jednu chybu stoperů využívám znovu Miloslav Salák a zvyšuje na 1:3. A to není v domácí zmaru vše, znovu chyba stoperů a tentokrát Hrotovický Patrik Furiš upravuje skóre na konečných 1:4. Hosté si tak domů vezou klíčové 3 body z hřiště hlavního konkurenta v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Petr Kylíšek, trenér: Po prvním poločasu jsme mohli vést klidně i 5:0, hráči k zakončování přistupovali velmi laxně. Druhá půle byl potom náš zmar, po druhém gólu hostů se nám hra kompletně rozpadla.

Sokol Hrotovice
František Fukal, vedoucí mužstva: Do Čáslavic jsme přijeli hlavně neprohrát, ale i na můj vkus jsme byli v prvním poločase hodně pasivní. V druhém poločase jsme si pomohli rohovými kopy, které jsme proměnili a po druhé naší brance soupeř odpadnul.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
L. Petrilák [-] - P. Čermák [-] , R. Durajka [-] , J. Tržil [-] (76. J. Vaníček [-] ) , L. Barák [-] , M. Šimek [-] (84. J. Vecheta [-] ) , P. Kurtin [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , M. Busta [-] , V. Lampíř [-]

Sokol Hrotovice
M. Růžička [-] - L. Škoda [-] (89. R. Novák [-] ) , P. Růžička [-] , J. Novák [-] , M. Holoubek [-] - T. Holoubek [-] (46. Z. Bláha [-] ) , P. Furiš [-] , M. Blatný [-] - P. Fukal [-] , M. Salák [-] - M. David [-]

ŽK: 52. M. Šimek , 83. P. Kurtin - 7. M. Holoubek , 33. M. Růžička , 47. P. Furiš , 53. L. Škoda .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stehlík Michal - POJEZNÝ Karel, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.