Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hokejovou přestřelku v Telči pro sebe získali Čáslavičtí, po dvou brankách Baráka a Durajky


Branky


0

Do Telče zamířil poslední celek soutěže z Čáslavic. Domácí se po několika výhrách se dostali ze setupového pásma. Hosté naopak zůstávají na posledním místě zejména kvůli malé úspěšnosti v zakončení a dále je pak trápí nevyřešený brankářský post.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáslavice vyhrávají první poločas

Zápas začal hrubkou domácího brankáře Michala Misaře,  jeho chybu dokázal potrestat Leoš Barák 0:1. Potom domácí využívají brejkovou situaci a vyrovnávají zásluhou Jiřího Nerada na 1:1. Hosté dále ovládají hru a vytváří si spotu brankových příležitostí. V 29.minutě tuto převahu zužitkovává Leoš Barák s střílí svoji druhou branku 1:2.

Hosté po hrubých chybách servírují pro diváky drama

Do druhé poločasu razantněji vstupují hosté a hned v 51. minutě po povedené akci zakončuje do sítě Roman Durajka 1:3. Následuje hluchá pasáž hostů a 2. černé minuty. V 62. minutě snižuje na 2:3 domácí David Stránský a hned minutu na to po hrubé chybě hostující obrany Jiří Nerad 3:3.  V 71. minutě kontrují hosté krásnou střelou Durajky do šibenice 3:4. Domácí v posledních minutách otevřeli hru a na rohový kop přiběhnul i brankář Misař, ale hosté se ubránili a zásluhou Marcela Šimka vstřelil v 93. minutě gól do prázdné branky 3:5.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslavice-Sádek
Petr Kylíšek, trenér: Opět zápas kdy jsme měli dát 10 branek, místo toho jsme se za stavu 3:3 strachovali o výsledek. Po celý zápas jsme byli lepším týmem a vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


SK Telč
M. Misař [-] - J. Kratochvíl [-] , D. Kudláček [-] , L. Nosek [-] , J. Všohájek [-] - D. Stránský [-] , J. Páral [-] , J. Nerad [-] , R. Mikeš [-] (85. J. Matouš [-] ) - J. Jančo [-] (70. D. Všohájek [-] ) , J. Beňo [-] (65. T. Havlík [-] )

FK Čáslavice-Sádek
L. Petrilák [-] - P. Čermák [-] , R. Durajka [-] , J. Vecheta [-] (83. T. Rygl [-] ) , J. Tržil [-] , L. Barák [-] , M. Šimek [-] , P. Kurtin [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , V. Lampíř [-]

Hráči zápasu: J. Nerad - L. Barák , R. Durajka .
Místo: Telč. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reich Milan - RYŠÁNEK Zbyšek, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.