Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa sestřelila nekompletní rezervu Pacova


Branky


11. M. Čech (vl.) , 32. J. Rosecký , 45. J. Prokš , 60. R. Sláma , 61. R. Sláma , 65. J. Havel , 66. J. Rosecký , 71. R. Sláma , 81. J. Rosecký , 83. J. Heppner , 88. J. Heppner
0

Utkání těchto dvou celků se odehrávalo na nedalekém hřišti ve Šmolovech, které je o něco větší než to v Lípě. To nakonec i trošku pomohlo domácím, kteří už od prvních minut hráli proti soupeři v deseti hráčích, jenž ve druhém poločase fyzicky odpadnul. Celkový počet vstřelených gólů Lípy se tak nakonec zastavil až na čísle 11.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky do poločasu

Hosté k odehrání zápasu přijeli pouze v deseti lidech, když musel nastoupit i jejich trenér, což se v utkání projevilo už od prvních minut. Na první dva góly se sice domácí ještě natrápili a nakonec je vstřelili celkem šťastně, kdy první branku si dali pacovští dokonce sami vlastním gólem M. Čecha. Druhý gól vstřelil ve 32. minutě J. Rosecký a branku do šatny v posledních vteřinách vsítil J. Prokš.

 

Ve druhé polovině zápasu hosté fyzicky odpadli

Ve druhém poločase oslabenému týmu Pacova začaly docházet síly, čehož Lípa neměla problém využit. Jejich střelecká kanonáda se nakonec zastavila až na čísle 11. Dva totožné góly zvládl vstřelit navrátivší se R. Sláma, kdy po centru ze strany mířícím mezi beky si dokázal balón strčit mezi obránce hostů a postupoval sám na gólmana, kdy oba tyto průniky s přehledem proměnil. Za zmínku stojí také druhý gól J. Roseckého, který po přihrávce z lajny střelou z vápna nedává gólmanovi Pacova šanci. Další pěkný gól přidal také J. Havel, který se po centru z lajny střelou z první trefil do šibenice brankové konstrukce. Do konce zápasu dokázali hráči Lípy Sláma s Roseckým zkompletovat oba hattrick. Lípa tak s posledním Pacovem neměla slitování a na cestu domu mu přibalila pořádný výprask.

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: Jelikož Pacov nechtěl přeložit utkání, hráli jsme na hřišti ve Šmolovech. Na první dva góly jsme se natrápili a padly celkem se štěstím. Ve druhém poločase už soupeř odpadnul fyzicky. Pro nás bylo dobré vrácení se Slámy po zranění, který byl s Roseckým nejlepším hráčem na hřišti.

TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Z naší strany je to pouze zmar, kdy se už ani nesejdeme. Do utkání jsem musel nastoupit i já, a přesto jsme hráli v deseti. Po poločase se naše hra už úplně sesypala, když jsme v zápase nestačili fyzicky.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] - T. Vendl [-] , J. Rosecký [-] , R. Sláma [-] (74. M. Fejt [-] ) , M. Kříž [-] - J. Prokš [-] (79. J. Heppner [-] ) , J. Kutlvašr [-] (55. J. Havel [-] ) -

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Kerouš [-] - J. Vlach [-] , M. Dvořák [-] , P. Šauer [-] , R. Vítamvás [-] , J. Pražák [-] , O. Svoboda [-] , D. Podolský [-] , M. Čech [-]

ŽK: 52. R. Sláma - 68. D. Podolský .
Hráči zápasu: J. Rosecký , R. Sláma - J. Vlach .
Místo: Lípa. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - KUCHYŇA Viktor, RYŠÁNEK Zbyšek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.