Třebelovice výhrou odskočily na 6 bodů


Branky


69. M. Máca
0

Lídr soutěže zajížděl na prvního máje na stadion Slavie Chlístov. Domácí se potácí ve vodách sestupem ohrožených, a proto jim povinnost velí bodovat v každém zápase. Hosté si ovšem také nemohou dovolit zaváhání a v Chlístově bodovali naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Prvních deset byli lepší domácí a hosté byli zakřiknutí. V první šanci se ocitl domácí Rygl, ale za standartní situace mířil mimo. Třebelovice se dostaly do první vážnější akce v 15. minutě a hned to mohla být akce gólová. Rakušan se řítil sám na brankáře belvončíka, ten jeho nájezd ale zneškodnil. Poté se dostal ke slovu opět chlístovský Rygl, ale jeho střela putovala nad bránu Marka Nesiby. Ve 30. minutě se dostal ke slovu kanonýr Máca, ale jeho střelu zneškodnil bravurním zákrokem domácí Belvončík. Přes těžký terén toho moc fotbalového k vidění nebylo a hru přerušovalo velké množství faulů. Do kabin se odcházelo za stavu 0:0. 

Máca rozhodl

Po změně stran začali aktivněji hosté, ale do první šance se dostali domácí. Po zbytečném faulu Třebelovic zahrával Rygl přímý kop, ale jeho výbornou střelu zastavil ještě lepším zákrokem Marek Nesiba. V 62. minutě měl na kopačce tutovku Marek Máca, který měl po nedorozumnění domácích zadáků odkrytou bránu, ale v zakončení zvolil razanci a míč přeletěl bránu. V té době byli Třebelovice v tlaku a v další šanci se ocitl Navara, který však po rohovém kopu mířil mimo tři tyče. V 69. minutě už se hosté dočkali. Dlouhý výkop Nesiby nadělal v domácí obraně neplechu, obránci Chlístova se špatně domluvili, čehož využil Máca a poslal Třebelovice do vedení - 0:1. V posledních dvaceti minutách už gól nepadl a po zaváhání Studence mají Třebelovice na čele náskok už šesti bodů. 

 

Každý fanoušek má nově možnost ohodnotit utkání, např. rozhodčího, všechny hráče, ale i stadion nebo občerstvení na něm. Hodnocení je 1-10, kde 10 je top. Neváhejte a podělte se s ostatními, jak se Vám zápas líbil!



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Chtěl bych kluky pochválit za to, jak k zápasu přistoupili. Hráli zodpovědně, trpělivě a makali jeden za druhého. Jsme si vědomi postavení v tabulce a podali jsme dobrý kolektivní výkon.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , D. Brestovský [-] - M. Svoboda [-] , M. Patočka [-] , M. Kuchařík [-] , T. Kuchařík [-] - J. Uhlíř [-] , L. Rygl [-] , L. Ferdan [-] -

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - S. Michal [-] , V. Kotačka [-] , J. Čurda [-] , M. Čurda [-] - K. Kapko [-] , M. Coufal [-] (90. P. Sedlák [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] - O. Navara [-] (75. D. Janíček [-] ) , M. Máca [-] -

ŽK: 43. O. Navara .
Místo: Chlístov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - JÁN Jiří, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.