5:2
(1:0)
78. M. Granát
90. M. Rygl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 14:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov si doma poradil s Chlístovem i díky hattricku Tržila


Branky


1. A. Pacas , 51. T. Tržil , 53. T. Tržil , 64. T. Tržil , 86. J. Novák - 78. M. Granát , 90. M. Rygl (p.)
0

V dalším kole Okresního přeboru zajížděla Slavie Chlístov na stadion Jakubova. První půle nabídla velice nezáživný fotbal, ale v druhé to především domácí hráči svým fanouškům vynahradili a hlavně Tomáš Tržil byl při střelecké chuti a zaznamenal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacas se trefil po minutě hry

Utkání začali lépe domácí a hned z prvního útoku se dostali do vedení, když se prosadil Aleš Pacas. Po této brance začali být aktivnější hosté a hrálo se převážně na polovině Jakubova, ale hosté se nechávali příliš unést hrou a spíše diskutovali s rozhodčím. První poločas "zdobilo" spíše spoustu nepřesností a pěkných akcí bylo pramálo, proto si diváci moc na chuť nepřišli a po první půlu se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí. 

 

Hattrick Tomáše Tržila

Do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe domácí a praktický po celých 45 minut byli lepším týmem. Vytvářeli si jednu šanci za druhou a hosté jim to svým přístupem příliš neztěžovali. Domácí v rozmezí dvanácti minut rozhodli o svém vítězství, když vstřelil hattrick Tomáš Tržil a bylo po zápase. Hosté se zmohli v 76. minutě na snížení, když se prosadil Michal Granát, ale domácí po chvíli opět svůj náskok zvýšili po gólu Jaromíra Nováka. Michal Rygl v 90. minutě z penalty už pouze upravil konečnou podobu výsledku a Jakubov si tak připisuje další tři body do tabulky. Chlístov bude mít ke konci sezóny co dělat, protože na poslední Přibyslavice má náskok pouhý jeden bod.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Milan Špaček - trenér: Nezbývá než konstatovat, že Jakubov získal tři body velice zaslouženě. Byl po celý zápas lepším mužstvem. Naopak z naší strany se jednalo o nejhorší předvedený herní výkon v jarní části soutěže.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Dunkler [-] - T. Tržil [-] , P. Dvořák [-] , M. Dunkler [-] , A. Pacas [-] (68. J. Forman [-] ) , Z. Zika [-] , L. Branč [-] (73. J. Novák [-] ) , M. Dunkler [-] , R. Kafka [-] , T. Kosmák [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - D. Brestovský [-] , J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] - M. Kuchařík [-] , M. Svoboda [-] (64. T. Žampa [-] ) , M. Patočka [-] (64. M. Granát [-] ) , M. Rygl [-] - L. Rygl [-] , L. Ferdan [-] , J. Uhlíř [-] -

ŽK: 26. A. Pacas , 57. M. Dunkler - 22. J. Uhlíř .
Místo: Jakubov. Počet diváků: 95. Rozhodčí: JURKA Antonín - SVOBODA Libor, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.