Stařeč doma porazila Přibyslavice


Branky


0

Další souboj o záchranu byl vidět na stadionu TJ Sokol Stařeč, kam zajížděly poslední Přibyslavice. Pro oba týmy to bylo vzhledem k postavení v tabulce velice důležité utkání, a tak k němu také přistoupily. Po závěrečném hvizdu se nakonec radovali domácí a přiblížili se tak k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se Kaňka

Zápas nabídl od počátku spoustu šancí na obou stranách. Přibyslavice byly směrem dopředu velmi nebezpečné, ale dozadu byli zase zranitelné. Domácí si v prvním poločasu vytvořili pár příležitostí, ale ujala se pouze havička Miroslava Kaňky, který poslal ve 35. minutě domácí do vedení. Přibyslavice v prvním poločasu také párkrát zahrozili, ale brankář Obůrka byl vždy na správném místě a držel Stařeč nad vodou.

 

 

Zejda krásným volejem rozhodl

Ve druhém poločasu mohli hosté okmžitě vyrovnat, ovšem gól se jim vstřelit nepodařilo, a proto přišel trest na druhé straně, kdy se po rohu v 55. minutě prosadil Marek Vodička - 2:0. Dvoubrankové vedení ovšem dlouho nevydrželo, protože domácí otáleli s odkopem míče z vlastního pokutového území, přišel faul Roman Hruška nařízenou penaltu proměnil - 2:1. Přibyslavice v tu chvíli domácí mačkaly a ti jakoby se začali bát o výsledek. Uklidnění ale přinesl 15 minut před koncem krásným volejem Jakub Zejda a všechny body zůstaly na domácím stadionu. Stařeč si výhrou pomohla k desátému místu, za to Přibyslavice jsou stále na posledním místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop - trenér: Trochu jsme se začali bát o výsledek a někdy i zbytečně zatáhli. Naštěstí krásná branka Zejdy přímo z voleje nám dodala klidu a zápas jsme dotáhli do vítězného konce.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Kaňka [-] , M. Bříza [-] (65. S. Jahoda [-] ) , L. Lauš [-] (89. P. Bartůšek [-] ) , J. Zejda [-] , O. Mařan [-] , D. Kašiár [-] (81. R. Linhart [-] ) , M. Pysk [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , V. Smejkal [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Spielvogel [-] - J. Skrobikowski [-] , R. John [-] (65. M. Čejka [-] ) , M. Karafiát [-] , M. Kopeček [-] - L. Matějek [-] , R. Hruška [-] , V. Škorpík [-] (46. I. Samek [-] ) , J. Kovář [-] - J. Kolman [-] , L. Lopatář [-]

ŽK: 23. D. Kašiár , 58. M. Vodička , 90. V. Smejkal - 34. M. Kopeček , 82. M. Karafiát .
Místo: Stařeč. Počet diváků: 121. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - PIKART David, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.