2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy doma zvítězily s Chlístovem


Branky


0

Čtvrté Výčapy hostily ve 24. kole Slavii Chlístov, která bojuje o záchranu. Hned v úvodu utkání Výčapy skórovaly a ve druhém poločasu přidaly ještě jednu branku. Hostům se boj o záchranu po této prohře výrazně zkomplikoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu lépe

V dalším mistrovském utkání ve Výčapech hosté opět, jako již tradičně nepohlídali začátek zápasu a hned v první minutě inkasovali branku, kterou vsítil po centru z levé strany Tomáš Matoušek. Domácí touto brankou dostali chuť do hry a  v průběhu prvních deseti minut si vytvořili ještě dvě brankové příležitosti, které však nedokázali využít. Poté se hra vyrovnala, ale herní situace se odehrávaly pouze po obě velké vápna, bez vypracování vyložených šancí. Ze strany hostů se jednalo pouze o náznakové šance a domácí ve většině případů zakončovali ze střední nebo větší vzdálenosti. Jejich střelecké pokusy končily nad hostující brankou nebo je likvidoval bez větších problémů Belvončík. K vyrovnání mohlo dojít dvě minuty před koncem prvního poločasu, kdy se do vyložené šance dostal Svoboda, ale nabídnutou šanci neproměnil. Domácí brankař Krátký byl na správném místě a jeho střelu zlikvidoval.

 

 

Vyloučení a gól

Ve druhém poločase první půlhodinu diváci opět viděli spíše vyrovnaný zápas. Hra byla daleko více přerušovaná, kouskovaná a vytratily se i kombinační akce z obou stran. I přes tuto skutečnost však obě mužstva dokázaly v koncovce zahrozit. Oba brankaři však předvedli několik bravurních zákroků. Domácí se dočkali ve čtyřiasedmdesáté  minutě, kdy se prosadil Taras Kuchera a zvýšil na 2:0. A když o minutu později byl vyloučen chlístovský Svoboda Miroslav za urážku rozhodčího, tak bylo jasné, že domácí si již zápas pohlídají. V posledních minutách zápasu již diváci žádnou branku neviděli a tak všechny tři body zůstaly ve Výčapech.  



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (76. J. Hanák [-] ) , L. Loucký [-] , L. Kašpárek [-] (61. T. Kuchera [-] ) , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , J. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] (46. D. Matoušek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , D. Brestovský [-] - J. Uhlíř [-] , M. Rygl [-] , T. Kuchařík [-] , M. Kuchařík [-] - M. Svoboda [-] , T. Žampa [-] (74. M. Granát [-] ) , L. Ferdan [-] -

ŽK: 72. M. Semerád - 26. M. Svoboda , 57. J. Uhlíř , 82. J. Pokorný . ČK: 75. M. Svoboda .
Místo: Výčapy. Počet diváků: 102. Rozhodčí: JURKA Antonín - TORMOVÁ Vlasta, ŠIBŮREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.