Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov nasázel Kojeticím půltucet


Branky


0

Opatov se jasnou a důležitou výhrou vzdálil sestupovým vodám, což neplatí v případě Kojetic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli o své výhře v prvním poločase

Opatov skončil sice na podzim až na desátém místě, ale na sestupové příčky má dostatečný náskok, který může umocnit případná výhra nad Kojeticemi. Ty ovšem svého soupeře dokázaly na podzim porazit. Domácí se do svého soupeře zakousli a šli hned v 7. minutě do vedení Martinem Malíkem 1:0. V 17. minutě pak přidal druhou branku Ladislav Kabelka 2:0. Stejný hráč pak ve 34. minutě zvyšoval na 3:0 a ve 36. minutě už prakticky rozhodl Filip Šinkovský , který se trefil hlavou po výborném centru Konečného 4:0.

Ladislav Kabelka byl při střelecké chuti

Druhý poločas se mohl dohrávat v poklidném tempu a navíc domácí ještě své skóre postupně navyšovali. Zvlášť střelecký den měl Ladislav Kabelka. Nejprve si v 71. minutě připsal hatrick, to už bylo 5:0 a v 87. minutě uzavřel Ladislav Kabelka skóre na 6:0. Záčátek jara se tak Kojeticím v boji o záchranu vůbec nepovedl.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Do zápasu jsme šli z jasným cílem vstřelit co nejrychleji úvodní branku, což se také podařilo. V utkání úřadoval Ladislav Kabelka autor čtyř gólů




Sestavy



Kojetice
P. Lampíř [-] - V. Krist [-] , D. Sochor [-] , M. Ježek [-] , P. Buďa [-] , S. Mucska [-] (75. M. Barák [-] ) , M. Vaníček [-] (46. M. Příhoda [-] ) , L. Janik [-] , B. František [-] , T. Svoboda [-] , L. Hnízdil [-]

ŽK: 24. L. Hnízdil .
Místo: Opatov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PIKART David - VÍDENSKÝ Bohumil, SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.