Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník zabral vysokou výhrou v Nových Syrovicích B


Branky


14. A. Kisela , 35. F. Wortner , 41. F. Wortner , 55. F. Wortner , 58. R. Fišer , 72. L. Macháček , 78. M. Hruška (p.)
0

Po dvouzápasovém bodovém půstu opět Lipník plně zabodoval, což odnesly Nové Syrovice sedmigólovým p

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Nových Syrovic přicestoval Lipník, který zažívá špatný vstup do jarní části, stejně jako na podzim. Pravda je, že jejich soupeři se kterými prohráli jsou spolufavority soutěže, ale právě nějaký bodový zisk s těchto zápasů, by se na konci mohl náramně hodit. Lipník to na Nové Syrovice umí, což potvrzuje jasná pdzimní výhra 5:0. Nové Syrovice však mohou hrát uvolněně, protože postup i sestup je jim už vzdálen. A tak hostující Lippník měl větší touhu po vítězství, čehož využil ve 14. minutě Aleš Kysela, který rozjel brankostroj Lipníku 0:1. Domácí tým obdržená branka neprobudila a ani nedokázali připravit žádnou příležitost ke skórování. Naopak se ke konci druhého poločasu prosadil dvakrát František Wortner a prakticky bylo o osudu utkání rozhodnuto 0:3.

František Wortner dokonal čistý hattrick

Ani druhý poločas nezměnil obrázek hry a do domácí sítě, kterou hájil Leoš Nejerál přibývaly obdržené góly jako na běžícím páse. V 55. minutě dovršil čistý hattrick František Wortner, který úspěšně zastoupil kanonýra Lipníku Rudolfa Šťávu 0:4. V 58. minutě to již bylo 0:5 zásluhou Radima Fišera. Do listiny střelců se na straně Lipníku zapsal také Lukáš Macháček 0:6. V 78. minutě se pak hotům naskytlo zahrávat pokutový kop a za již rozhodnutého stavu byla svěřena hostujícímu brankáři Miroslavu Hruškovi, který dokončil trápení Nových Syrovic na konečných 0:7.



Ohlasy k zápasu


Sestavu k zápasu jsme museli lepit z důvodu absence některých hráčů, ať už to bylo kvůli vyloučení, zranění, nebo kvůli práci. Neodehráli jsme vůbec dobré utkání, protože přijel kvalitní soupeř a přehrával nás. Ovšem více mě mrzí časté chyby v rozehrávce, kvůli kterým jsme dostali většinu gólů.
Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: I bez tří hráčů základní sestavy jsme sehráli velmi dobrý zápas a výsledek mohl být i dvouciferný. Celý zápas jsme měli velkou převahu a domácí nevystřelili za 90. minut na naši branku.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
L. Nejerál [-] - R. Janoušek [-] , L. Kouřil [-] , L. Houserek [-] , J. Vrba [-] , Š. Horák [-] , J. Marek [-] (81. A. Škoda [-] ) , M. Ferdan [-] (46. J. Zelenka [-] ) , J. Vlček [-] , P. Zerza [-] , P. Polák [-]

Hajduk Lipník
M. Hruška [-] - A. Matoušek [-] (84. M. Skoumal [-] ) , T. Brabenec [-] - L. Macháček [-] (76. S. Roubec [-] ) , A. Kisela [-] - R. Fišer [-] (69. A. Martenek [-] ) , V. Svoboda [-] (78. T. Kratochvíl [-] ) , V. Krotký [-] , F. Wortner [-] , J. Kresa [-] , T. Pokorný [-]

ŽK: 42. P. Zerza , 55. L. Kouřil , 78. R. Janoušek .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAAR Michal - RŮŽIČKA Martin (N), POKORNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.