Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice deklasovaly vysoko Přibyslavice B


Branky


0

První bezproblémový zápas v této sezóně zaznamenaly Heraltice. Jejich vysokou výhru 6:0 odnesl rezervní tým Přibyslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl domácím tři branky

V tomto zápase Heraltice poprvé nenastupovaly z pozice nejhoršího týmu soutěže. Pomohly jim k tomu poslední dvě výhry, jenž byly zároveň jejich prvnímy. Další případná výhra by je dokonce mohla posunout už na dvanáctou příčku. Jarní zisk bodů se nyní zastavil na šesti bodech, což je třikrát více než na podzim. První letošní vzájemný zápas však skončil jednoznačnou výhrou Přibyslavic 7:1. Na domácích borcích bylo od začátku zápasu vidět, že si  po dvou vyhraných zápasech věří a bylo to znát. První zápis do střeleckých statistik zaznamenal v 10. minutě Jaromír Hroch 1:0. Na 2:0 pak ve 20. minutě zvýšil Štěpán Koukal. Ve 43. vyskočil po vhozeném autu nejvýše Petr Příhoda a bylo to již 3:0. Nečekaný, ale zasloužený poločasový výsledek.

Domácí nakonec nasázeli svému soupeři půltucet.

Po změně stran se přeci jen hra vyrovnala, domácí se nechali ukolébat jasným vedením, za což mohli pykat. Hosté ale byli v koncovce bezzubí. V závěru utkání přeci jen domácí přidali a zásluhou jim byli další tři branky. V 75. minutě vykopával hostující brankář Svoboda, balónu se zmocnil Marián Káčer a střelou ze 25 metrů pod víko Svobodovi branky poslal domácí do vedení 4:0. Za pouhou minutu to bylo již 5:0, když svou druhou branku v zápase přidal Petr Příhoda. Hostům pak na cestu domů přibalil další banán v 86. minutě Zdeněk Lazárek 6:0.



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Hroch Jaromír, hráč: Po našem bojovném výkonně přišlo zasloužené vítězství.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Utkání se mi nehodnotí dobře. Dostali jsme od domácích velice cennou lekci v bojovnosti. Heraltičtí měli od samého začátku větší hlad po vítězství a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - V. Lazárek [-] , M. Kourek [-] , J. Koukal [-] , L. Píša [-] - J. Hroch [-] (85. T. Lazárek [-] ) , J. Boudný [-] (46. Z. Lazárek [-] ) , Š. Koukal [-] (80. M. Caha [-] ) - V. Vrtal [-] (75. Z. Příhoda [-] ) , P. Příhoda [-] - M. Káčer [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
K. Svoboda [-] - M. Karafiát [-] (80. J. Škarvada [-] ) , J. Skrobikowski [-] , R. John [-] , J. Pojer [-] - R. Jež [-] (70. R. Kučera [-] ) , L. Sekerka [-] , L. Lopatář [-] (82. J. Packa [-] ) , M. Kejnovský [-] (46. J. Rambousek [-] ) - P. Vaněk [-] (70. P. Mícek [-] ) , P. Masopust [-]

ŽK: 35. J. Hroch - 30. M. Karafiát , 30. J. Pojer , 70. L. Sekerka .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KAŇKA Josef - VELEBA Aleš (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.