Branky


0

Horní Újezd i přes nečekaně hubené vítězství uhájil druhou příčku v těsném závěsu za Litohoří. Heraltice tak po třech vyhraných zápasech favorita nepřevapily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali dvougólové vedení

Domácí byli od úvodní minuty lepším týmem, ale do vyložených šancí se nemohli přes silnou obranu hostí dostat. Do první šance se domácí dostali ve 14. minutě, když středem hřiště prošel Ošmera a nahrál na velké vápno, ale Kaláb mířil vedle.  Poté se obraz hry neměnil, domácí dobývali obranný val hostů a Heraltice spoléhaly na rychlé brejky, s kterými si domácí obrana poradila. V 21. minutě měl na hlavě první gól utkání Míča, ale po krásném centru Kučery nedokázal zamířit přesně. V 27. minutě se již domácí prosadili. Čermák se zmocnil v rohu velkého vápna míče a individuální akcí se zbavil dvou soupeřů a z hranice velkého vápna mířil k tyči, 1:0. O minutu později neudržel Hradecký dlouhý centr a míč se dostal k hostujícímu útočníkovi, který zbrkle zakončil vedle brány. Ve 40. minutě se k odraženému míči dostal Míča a střelou z první trefil tyč hostující brány. Domácí to ovšem mrzet nemuselo, o minutu později vyvezl míč středem Ošmera, přihrál napravo na Durdu, který se zbavil obránce a krásnou přihrávkou našel na malém vápně Kalába, který již neměl problém prostřelit hostujícího brankáře, 2:0.  

Druhý poločas branku nepřinesl

Po změně stran se obraz hry příliš neměnil, hosté bojovali, ale do větších šancí se nedostali. Domácím dnes kombinace také příliš nevycházela a tak si chtěli pomoct standardní situací. Po jedné z nich Durda našel ve vápně Kalába, ten krásnou ranou trefil břevno. V 69. minutě se po dobré přihrávce Čermáka dostal do velké šance Zvěřina, ale slabou střelou doprostřed brány se neprosadil. Výsledek utkání mohl v 90. minutě upravit Kaláb, který se po pěkné přihrávce Durdy řítil sám na brankáře, který jeho střelu vykopl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: V dnešním utkání se nám příliš nedařilo. Hosté podali sympatický bojovný výkon a hodně nám hru znepříjemnili. Každopádně jsme rádi za 3 body, i když jsme se na ně nadřeli.

Heraltice
Hroch Jaromír. hráč: Zasloužená výhra domácích. V první půli jsme nehráli dobře. Druhý poločas už byl mnohem lepší. Na kvalitního soupeře jsme dneska neměli.



Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - PALÍK Radek (N), VELEBA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.