1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín vyhrál souboj posledních dvou týmů


Branky


1

Fotbalisté Předína zaznamenali teprve druhé vítězství v sezóně a opět to odnesli hráči Kojetic. Předín se tak přiblížil svému soupeři na rozdíl dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se z vedení radovali jen deset minut

Souboj posledních dvou týmů tabulky, kteří na jaře zatím ještě nebodovaly, byl k vidění v Kojeticích. Ty se v minulém kole dostavily do Čáslavic v malém počtu hráčů, a tak budou muset s největší pravděpodobností počítat s kontumací. Předínu v minulém kole utekl zisk jednoho bodu až minutu před koncem. Podzimní měření sil vyšlo jednznačně a drtivě pro Předín v poměru 9:0. Zároveň to byla jediná výhra předínských v sezoně. Do zápasu vstoupili domácí tentokrát v kompletní sestavě a ze začátku utkání byli lepším týmem což nakonec vyjádřili vedoucí brankou Tomáše Svobody ze 31. minuty 1:0. Bohužel pro domácí to již do konce poločasu nedokázali udržet, za co je pak také potrestal ve 41. minutě Josef Šindelář, který tak poslal všechny aktéry zápasu do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Pavel Bouda zařídil Předínu tři body

Po změně stran se hrála nadále vyrovnaná partie s otevřeným koncem. V závěru utkání však šlo vidět, že přeci jen větší touhou po vítězství prahnou hostující hráči s Předína a ke třem bodům je nasměroval v 76. minutě Pavel Bouda 1:2. Domácí tým pak přeci jen ve snaze zisku jednoho bodu zcela otevřel obranu a to dokázal v 88. minutě potrestat svojí druhou brankou v zápase Pavel Bouda za obrovského jásotu hostujícího celku 1:3.



Ohlasy k zápasu


Kojetice
Novák Jiří, vedoucí: Vyrovnané utkání, ve kterém jsme byli na začátku utkání lepší my , ale v té druhé už zase byli lepší hosté.

Předín
Vybíral Kamil, vedoucí: Zápas byl vyrovnaný. Pro nás velmi cenné tři body.



Sestavy


Kojetice
D. Sochor [-] - J. Sedlák [-] , M. Barák [-] , L. Hnízdil [-] , D. Vrbka [-] , M. Otto [-] , P. Buďa [-] , V. Rybníček [-] , L. Janik [-] , J. Tůma [-] , T. Svoboda [-]

Předín
A. Nykl [-] - P. Šindelář [-] , T. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , V. Kos [-] , Z. Kreuz [-] , D. Píša [-] , P. Polehla [-] , P. Bouda [-] (87. P. Šindelář [-] ) , D. Bouda [-] (12. P. Šplíchal [-] )

ŽK: 35. L. Hnízdil , 40. M. Otto , 83. P. Buďa - 10. D. Bouda , 48. D. Píša , 77. P. Bouda , 87. P. Šindelář . ČK: 87. P. Buďa .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - SVOBODA František (N), ŠINDELÁŘ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2016 19:44
76. minuta P. Šplíchal
88.minuta J. Šindelář