1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novým Syrovicím B stačil k výhře jeden gól


Branky


0

V souboji dvou rezervních týmů padla jediná branka, kterou vstřelili hráči Nových Syrovic patnáct minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

V Nových Syrovicích se představily Kouty B, které zaznamenaly na jaře nejen první porážku, ale také poprvé inkasovaly a to hned čtyřikrát. Také Nové Syrovice musely napravovat prohru z Radotic. V podzimním duelu se lépe zadařilo  Koutům po výhře 4:1. Jelikož se nedělní odpolední zápas rezervních týmů  hrál ve stejnou dobu jako jejich utkání A týmů, musely oba týmy nastoupit s tím kdo byl k dispozici a umí trochu hrát fotbal (samozřejmě bráno s nadsázkou. Například na straně Koutů musel jít do branky hráč s pole a i na nějakou půlhodinku se musel svléknout do trenek lodivod hostů třiačtyřicetilétý František Neumann. Domácí se tak snažili střílet z dálky a snažili se nachytat golmana hostí Jakuba Nováčka na hruškách, který však jejich pokusy dokázal i s nepříliš dobrou brankářskou technikou vždy polapit. I proto první poločas skončil bez branek.

Domácí přeci jen vybojovali výhru

 Také ve druhém poločase byli domácí lepší a více nebezpečnější. Ale i hosté měli šanci, kdy se prohákl po lajně Machát jehož střelu vyrazil František Zavadil před sebe a hostující Rýdl střelou z otočky trefil pouze domácího obránce. Nakonec domácím pomohla v 76. minutě špatná souhra mezi obranou a brankářem Nováčkem, míč směřující k rohovému praporku vrátili domácí do pokutového území, kde stál zcela osamocený Jakub Vlček, který se nemýlil 1:0. Ve zbytku utkání si domácí hubené vítězství pohlídali.



Ohlasy k zápasu



SK Kouty B
Neuman František, trenér: Domácí tým byl v tomto utkání jasně lepším týmem, ale všechny kluky co byli na hřišti musím velice pochválit , že nezanechali na hřišti špatný dojem a zápas odmakali.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - P. Zerza [-] , L. Houserek [-] (74. J. Zelenka [-] ) , L. Kouřil [-] (60. V. Procházka [-] ) , J. Marek [-] (46. P. Fouma [-] ) , J. Železný [-] , M. Ferdan [-] , J. Vlček [-] , K. Filipský [-] , R. Janoušek [-] , J. Weidenthaler [-]

SK Kouty B
J. Nováček [-] - L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-] , D. Hrubý [-] , R. Komínek [-] , I. Kratochvíl [-] , T. Riedl [-] , R. Veselý [-] , M. Machát [-] , R. Nováček [-] , M. Smejkal [-] (64. F. Neuman [-] )

Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 33. Rozhodčí: JURKA Antonín - HOUSEREK Jiří (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.