Předín se výhrou dostal na dvanácté místo


0

Po dalším vítězství se fotbalisté Předína odpoutali z poslední pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Šindelář poslal dvěma slepenými góly Předín do vedení

V zápase útěchy nastoupil Předín proti Heralticím posilněn výhrou z Kojetic a touhou se odpoutat ode dna tabulky. Případná výhra by je s největší pravděpodobností katapultovala o dvě příčky výš a odsoudila by tak poprvé v sezóně Kojetice do role nejhoršího týmu soutěže. Očekával se vyrovnaný zápas, o čemž svědčí podzimní remíza 3:3 z Heraltic. Začátek utkání vyšel i lépe domácímu týmu, který poslal do vedení v 10. minutě Josef Šindelář 1:0. Za dvě minuty později to byl opět Josef Šindelář, který rozehřál ještě moc nepromrzlích 80 přítomných diváků 2:0. Hosté jim to usnadnili jejich nedůraznou hrou ze začátku utkání. Domácí si tak přenesli do druhého poločasu nádějný výsledek.

Hosté sice vyrovnali, ale na body nedosáhli

Druhý poločas vyšel hostům podstatně lépe a hned v 50. minutě Zdeněk Lazárek orazítkoval obě tyče Nyklovy brány, ale přece jen se jeho střela z malého vápna došourala do domácí branky 2:1. V 55. minutě pak dokázal po brejkové akci vyrovnat Marián Káčer a zdálo se, že by se mohla karta obracet 2:2. Jenže radost hostů z vyrovnávající branky netrvala dlouho, protože se domácí šťastnou trefou Pavla Boudy z 58. minuty dostali opět do vedení 3:2. Hosté pak otevřeli hru ve snaze opět vyrovnat, ale v 87. minutě jim to překazil svou třetí brankou v zápase Josef Šindelář, který pečetil výhru domácích na 4:2.  



Ohlasy k zápasu


Předín
Vybíral Kamil, vedoucí: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a střelili jsme dva rychlé góly. Pro nás důležité tři body.

Heraltice
Hroch Jaromír. hráč: V prvním poločase jsme podali špatný výkon, a i když se naše hra v druhé půli zlepšila, tak náš celkový výkon byl dnes velice špatný.



Místo: Předín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: OŠMERA František - VYBÍRAL Kamil (N), VELEBA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.