Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník překvapení nepřipustil


Branky


0

Další jarní porážku museli zkousnout fotbalisté Kojetic, kteří ale své utkání odehráli v deseti lidech, takže jejich porážka 2:5 byla ještě lichotivá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase přišlo probuzení střelce Rudolfa Šťávy

Kojetice, které na jaře nezískaly ještě ani jeden bod a dostaly se již na poslední místo tabulky, přivítaly tým Lipníku, který snad zažehnal nepovedený vstup do jara. Ten je totiž připravil o to, aby ještě v závěru mohly bojovat o postup do Okresního přeboru, kam by se určitě rádi vrátily. Na podzim vyhrál podle očekávaní vzájemný zápas Lipník, ale konto soupeře totiž zatížil jen ve dvo případech. Kojetice totiž mají suverénně nejhorší obranu v soutěži a jejich tříciferné konto se přiblížilo již na deset branek. Domácí tým nadále trápilo složení kompletní jedenáctky a do plného počtu jim tentokrát scházel jeden hráč. Lipník se naopak musel obejít bez svého nejlepšího jarního střelce Františka Wortnera. Do utkání bleskově vlétli hosté, které poslal ve 3. minutě na jaře se trochu trápící Rudolf Šťáva 0:1. Hosté měli po celý zápas územní převahu, kterou v 16. minutě potvrdil opět Rudolf Šťáva 0:2. Do konce poločasu již žádná branka nepadla a to hlavně zásluhou festivalu neproměněných šancí fotbalistů Lipníku.

Také domácí se gólově prosadili

Také druhý poločas se hrál prakticky na jednu branku a po hodně hry tak byl stav utkání pouze 0:2, i když výsledek mohl být již dvouciferný. V 62. minutě se přeci jen hosté dočkali dalšího gólového zápisu, a to po pěkné křižné nahrávce Petra Pokorného na Adama Rohonyho, který upravil placírkou podél vynikajícího brankáře Sochora na 0:3. Obětaví domácí hráči se také dočkali gólové radosti, když se v 65. minutě střelou z 25 metrů prosadil Jiří Novák 1:3. Za čtyři minuty však zkompletoval hattrick svou jednadvacátou trefou soutěže Rudolf Šťáva 1:4. Na 1:5 se v 82. minutě střelecky prosadil  Aleš Kisela. Na konečných 2:5 pak upravil opět Jiří Novák, který využil špatného odkopu Miroslava Hrušky.



Ohlasy k zápasu


Kojetice
Novák Jiří, vedoucí: Hosté měli po celý zápas územní převahu. Naše dva góly padly po brejkových situacích.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Hráli jsme proti oslabenému soupeři. I přes výhru nejsme spokojeni. Proti domácím jsme měli spoustu šancí a mohl padnout i dvouciferný výsledek.



Sestavy


Kojetice
D. Sochor [-] - M. Barák [-] , V. Krist [-] , L. Hnízdil [-] , P. Buďa [-] , M. Vaníček [-] , M. Otto [-] , T. Svoboda [-] , J. Sedlák [-] , J. Novák [-] , L. Janik [-]

Hajduk Lipník
M. Hruška [-] - - L. Macháček [-] (52. T. Brabenec [-] ) , A. Kisela [-] - J. Kresa [-] , A. Matoušek [-] (46. A. Rohony [-] ) , T. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] , R. Fišer [-] (61. S. Roubec [-] ) , P. Pokorný [-] (74. T. Kratochvíl [-] ) , R. Šťáva [-] , V. Krotký [-] (46. M. Skoumal [-] )

ŽK: 85. M. Vaníček - 85. S. Roubec .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - SVOBODA František (N), LAMPÍŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.