Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník si pochutnal na heraltické desítce


0

Domácím desetigólovým nášupem skončil zápas Lipníku proti předposledním Heralticím

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali do poločasu bůra

Lipník se po dvou posledních výhách vyhoupnul na třetí pozici, kterou by také rád udržel a možná i podle výsledku v Litohoři, by i druhá příčka mohla dostat reálné obrysy. Heraltice svůj domácí podzimní duel prohrály 0:3.
Hosté hráli v úvodu utkání lépe, avšak v 10. minutě započala jízda domácího týmu, další branka přibyla v následující minutě Rudolfem Šťávou a domácí se tak mohli uklidnit. Po těchto dvouch brankách se začala ukazovat převaha domácích. Dále se míč dostal do brány hostů v 19. a 23. minutě a tak mohli domácí hrát trochu odlehčeněji. Dalších dvacet minut přineslo akorát neproměněné šance domácích. 44. minuta dokázala gólem Aleše Matouška, že je Lipník v zápase jasným favoritem.

Znovuzrození čtyřgólového střelce Rudolfa Šťávy

Lipník vyměnil brankáře a druhý poločas začal. Hned po necelých třech minutách se dokázali prosadit hosté a snížili tak Marianem Káčerem  na 5:1. Za dalších pět minut se opět prosadili domácí a vedli zase o pět branek. Další minuty přinesli penaltu proti hostům. Střelbou byl pověřen brankář domácích, ale netrefil branku. V 64., 67. a 71. minutě se míč opět dostal za záda brankáře hostů. Lipníku chyběla jedna branka do deseti gólů a také přišla, když byla okolo 83. minuty nařízena penalta. Hosté se dokázali prosadit ještě jednou a pozměnili tak skóre na konečných 10:2.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Soupeř začal dobře a 10 minut byl lepším týmem. Potom jsme vstřelili branku, uklidnili se a do konce zápasu byli jasně lepším mužstvem. Klukům chci poděkovat, že se snažili hrát na plno celý zápas.

Heraltice
Hroch Jaromír, hráč: Nebyli jsme důrazní v soubojích. Domácí nás jasně přehrávali.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Hruška [-] (46. O. Urban [-] ) - T. Brabenec [-] (68. L. Žák [-] ) - A. Kisela [-] - A. Rohony [-] , R. Šťáva [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] , R. Fišer [-] (61. M. Skoumal [-] ) , P. Pokorný [-] (74. T. Kratochvíl [-] ) , A. Matoušek [-]

Heraltice
J. Krul [-] - P. Příhoda [-] , M. Kourek [-] , J. Koukal [-] , L. Píša [-] (22. Z. Příhoda [-] ) - Š. Koukal [-] , M. Bohatý [-] (46. L. Lazárek [-] ) , J. Hroch [-] , M. Pospíšil [-] - Z. Lazárek [-] (67. T. Lazárek [-] ) , M. Káčer [-] -

ŽK: 84. P. Příhoda .
Místo: Lipník. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLINER Jan - DLOUHÝ Lukáš, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.