M. Repa 67.
1:1
(0:0)
80. L. Dudek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice opět zaváhaly, Olešník si odvezl bod


Branky


67. M. Repa - 80. L. Dudek
0

Katovice se nemohou dostat do pohody z podzimní části soutěže. Minulý týden prohrály na půdě Čimelic a tentokrát pouze remizovali doma s Olešníkem, kterému se vyplatilo hrát ze zajištěné obrany a spoléhat zejména na brejky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešník první půli držel nulu díky skvělé taktice

V Katovicích se odehrál zápas dvou nováčků a je třeba říct, že oba si vedou nad očekávání dobře a sestupové starosti tuto sezónu nejsou na programu.

Katovice se po postupu do nejvyšší krajské soutěže dlouho vyhřívaly na nejvyšší příčce, zaváhání v minulém kole je ale dostalo po Jankov a tak se chtěly na výsluní okamžitě vrátit.

Olešník přijel k druhému týmu tabulky s respektem, který byl od prvních minut zcela patrný. Hra na jeden hrot a takticky dobře připravená defenziva rozdala karty zcela jasně. Katovice byly od prvních minut aktivnějším a fotbalovějším týmem, avšak gól se jim vstřelit nepodařilo. První poločas si diváci nemohli ani řádně zabékat, protože hra se odehrávala převážně ve středu pole. Olešníku tak předzápasový plán vycházel skvěle.

 

Repa dostal domácí do vedení, Dudek vyrovnal

Do druhé půle nastoupili domácí ještě aktivněji a po zásluze se dostali do vedení. Michal Repa ukázal své individuální dovednosti a překonal Miroslava Jirkala, svého kamaráda z dřívějšího působení v Dynamu ČB, v bráně Olešníku.

Oživení do hry Olešníku přinesl v 74. minutě Martin Šíma, který dal finální nahrávku na Dudka, jenž dokázal pro překvapení všech vyrovnat.

Katovice si v závěru dokázaly vytvořit další šance, ale štěstí se od nich tentokrát odklonilo a zápas tak skončil remízou 1:1, kterou vzhledem k průběhu zápasu berou více hosté.

 

Katovice se v dalším utkání střetnou se Sedlicí, Olešník čeká náročný zápas na půdě třetí Soběslavi, která stále může pomýšlet na druhý flek, pokud by tedy Katovice pokračovaly v nevyrovnaných výkonech. 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek: Myslím, že diváci viděli velmi kvalitní utkání. Olešník začal defenzivněji než jsem čekal, ale nám se do postavené obrany moc nedařilo. Šance jsme si vytvářeli jen po standardních situacích, ale za to jich bylo poměrně dost. Jen jsme nezvládli dotlačit míč do brány. Druhý poločas se hrál víc nahoru dolů a k vidění bylo spoustu gólových šancí. Gól vsítil Repa krásnou krížnou přízemní střelou levou nohou z vápna po odraženém balonu. Zvýšit pak mohl Černý ze samostatného nájezdu, ale Jirkal ho vychytal. Deset minut před koncem se bohužel po sérii odrazů dostal k míči Šíma, povedla se mu kolmice za nás a Dudek dva metry uvnitř vápna nezaváhal. Z posledního útoku trefil Krejsa tyč a míč se odrazil podél brankové čáry. To kdyby tam padlo, tak by večer spadla kantýna. Bohužel štěstí, co jsme měli třeba v zápase v Olešníku, se od nás dnes odklonilo. Příští týden už musíme bodovat naplno, ale v Sedlici to nebude nic jednoduchého.

FK Olešník
Lukáš Dudek: Do Katovic jsme jeli v pozměněné sestavě a kopacky po delší době opět obul nestárnoucí Zbyněk Rys, který nakonec vydržel behat ve vysokém tempu, celý zápas. Od začátku byli aktivnější domácí, my jsme po minulém nezdaru s Prachaticemi, začali více ze zadu a hráli, jen na osamoceného Stejskala na hrotu útoku. Domaci byli po celý zápas více na míči a v součtu měli i více brankových příležitosti. Fotbal se, ale hraje na góly a těch padlo na obou stranách shodnélě po jednom. Pro nás cenný bod z venku a je třeba výkonem navázat i v Soběslavi, kde nás čeká další těžký zápas.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Krejsa [-] , T. Hajdušek [-] , L. Černý [-] , L. Horejš [-] - K. Cibulka [-] , P. Rejšek [-] (88. F. Funda [-] ) , M. Repa [-] , R. Náhlík [-] - J. Krýsl [-] (63. P. Hovorka [-] ) , D. Zoubek [-] (83. L. Blatský [-] )

FK Olešník
M. Jirkal [-] - S. Vařák [-] , J. Hála [-] , J. Fořter [-] , D. Heller [-] - R. Chlumecký [-] , L. Červenka [-] , P. Jirkovský [-] - Z. Rys [-] , L. Dudek [-] (88. M. Tressl [-] ) , P. Stejskal [-] (74. M. Šíma [-] )

ŽK: 67. L. Horejš , 86. L. Černý - 74. S. Vařák .
Místo: Katovice. Počet diváků: 219. Rozhodčí: Matyš Jakub - KAŠTÁNEK Libor, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.