0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 12:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav vyhrála derby a je opět třetí


Branky


0

Soběslav se opět posunula na třetí místo tabulky krajského přeboru. Jediný gól zápasu vstřelil tradiční střelec Martin Dvořák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená penalta a rychlý inkasovaný gól

Ve Veselí nad Lužnící bylo k vidění derby, které tentokrát mělo jasného favorita v Soběslavi. Veselí je nejhorším týmem na domácím hřišti, vždyť nedokázalo ani jednou z dvanácti domácích představení vyhrát. Takovou bilanci má společně s Prachaticemi. Pouhé čtyři body ze svého stánku je velice žalostné a to je ten hlavní důvod, proč je Veselí letos celou sezónu v nejnižších patrech tabulky.

Soběslav je naopak nejsilnějším týmem na venkovních hřištích a ukázat to chtěla i v místním derby. Do utkání mohli lépe vstoupit domácí hráči, kteří v deváté minutě vybojovali penaltu. Nezkušený Ježek ale svou příležitost neproměnil a ze souboje vyšel jako vítěz brankář Kuník.

Na sebevědomí mladého týmu se to podepsalo a už o čtyři minuty později se dokázal prosadit nejlepší střelec soběslavského celku Martin Dvořák.  Ten se objevil za veselskou obranou zcela osamocen a s nabídnutou šancí si dokázal poradit.

 

Hosté po vstřeleném gólu ožili a byli aktivnějším týmem, ale gólové šance k vidění příliš vidět nebyly.

Soběslav si těsný náskok uhájila

Ve druhém poločase se hra mírně vyrovnala, ale Soběslav nedopustila překvapení. Zvýšit vedení mohl mladší z dvojice Mazouchů, Tomáš. Jeho pokusu však chybělo pár centimetrů.

Hosté si nejtěsnější vedení uhlídali až do závěrečného hvizdu.

 

 

Soběslav čeká příští týden velmi důležité utkání doma proti Oseku, který je na jaře ve velké formě. Veselí se pokusí překvapit na hřišti druhých Katovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): o zápase rozhodl první poločas, respektive dvě situace. Jednou z nich je naše neproměněná penalta, druhá z nich je gol, který jsme po mojem nesmyslném vyběhnutí a nedorozumění v obraně, dostali od Dvořáka. Ve druhém poločase jsme se hodně snažili s výsledkem něco udělat, nicméně bez žádné vyložené šance. Je to škoda, v tomhle zápase nehraje postavení v tabulce vůbec žádnou roli. Je to klasické derby, škoda že jsme ho nezvládli.

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (kapitán):



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - P. Koktavý [-] , P. Fukal [-] (46. D. Karták [-] ) , A. Hruška [-] (46. D. Klestil [-] ) , M. Čížek [-] , M. Šachl [-] - P. Nuhlíček [-] , J. Lukáš [-] , P. Daněk [-] (46. V. Kotyza [-] ) - M. Ježek [-] , D. Fichtner [-] (84. P. Hájek [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , L. Podráský [-] , K. Chotovinský [-] - P. Janoušek [-] , V. Žalda [-] , T. Mazouch [-] (88. D. Maršík [-] ) , M. Mazouch [-] - M. Dvořák [-] (90. L. Hromada [-] ) , J. Šmídmajer [-] (46. J. Bosnyak [-] )

ŽK: 36. P. Nuhlíček .
Místo: Veselí. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - MACH Jan, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.