1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Újezd uhrál výhru, kterou potřeboval jako sůl


Branky


0

Hosté dorazili do Frymburku se dvěma hráči na střídání. A jedním z nich byl navíc brankář Dudák, který nastoupil na druhý poločas do pole a nakonec brankou pomohl k pokoření Frymburku. Hosté se tak odpíchli z posledního místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokop byl u obou gólových akcí

Frymburk se ne a ne zvednout a netrpělivě odpočítává poslední zápasy sezóny, aby se svěřenci trenéra Mertla mohli dát zdravotně do kupy a být v další sezóně opět tím celkem, který dokáže vyhrávat. Ani Kameňák ale nepřijel v plné palbě, zato ale s plným odhodláním opustit poslední příčku tabulky. A úvod podle toho vypadal, hosté byli aktivní a také velmi produktivní. První branka Kameňáku padla po rychlé akci, kdy se hostující tým dostal na tři doteky do vápna soupeře, Prokop krásným centrem našel před brankou Kotalíka, ten ale neuspěl. Míč ovšem stačil vrátit k Prokopovi, který nastřelil břevno, až musel přijít Bělohlav a dorážkou do prázdné brány dal na 0:1. Druhou gólovou akci opět vedl v 18. minutě Aleš Prokop, adresoval přihrávku Kotalíkovi, který už si příležitost skórovat napodruhé ujít nenechal – 0:2. Pak se domácí probrali. V samotném závěru poločasu se prosadil Vrátil, který využil perfektního průniku spoluhráče podél brankové čáry, který hosté nedokázali zbrzdit, a po přesné přihrávce na malé vápno snížil útočník na 1:2.

Dudák, tentokrát hrající v útoku, pohřbil frymburské naděje

Hosté odehráli druhý poločas velmi dobře po taktické stránce. Do hry musel Dudák, jinak stálý brankář Kamenného Újezdu, a v útoku odváděl výbornou práci. A byl to právě on, kdo vstřelil pro hosty třetí uklidňující branku. Dudák šel za dlouhým nákopem a hlavičkou prodloužil míč do sítě – 1:3. Frymburk žádnou ze svých šancí neproměnil a tak musel spolknout další ztrátu bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Není co hodnotit. Nedaří se nám celé jaro a ani tenhle zápas nebyl výjimkou. Hráčům nelze upřít snahu, ale to nestačí. Hosté nám během 20 minut dali dva góly a my jsme přes veškerou snahu pouze snížili, ale vyrovnat jsme nedokázali ani přes velký tlak, který jsme měli prakticky celý zápas. Hosté se však bránili statečně a nakonec nám přidali třetí gól, který nás dorazil. Nejvíc si v zápase zaběhali naši náhradníci, kteří ani nestačili běhat pro zakopnuté míče. Z našeho mužstva pochválím útočníka Kaňu, který celý zápas i přes mírné zranění odmakal na 100%. Hrdinou zápasu byl určitě delegát, který musel k nám cestovat celých 108 km a pak v tom horku musel zase jet zpátky. Myslím, že na zápase byl úplně zbytečný, avšak nám důkladně provětral pokladnu! Je vidět, že na svazu mají o Frymburk velký zájem a patrně v neděli je o delegáty velká nouze! Možná by se nad tím mohl někdo zamyslet!"

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): „Měli jsme úplně supr úvod do zápasu, po dvou šancích vedli 2:0. Od nějaké pětadvacáté minuty převzali iniciativu Frymburští, začali nás tlačit a výslekem bylo snížení na 1:2, což soupeře ještě víc dostalo do hry. Kluci ale beze zbytku plnili dané pokyny, ve druhé půli jsme přidali jeden gól a zaplaťpánbůh zvítězili jsme. Měli jsme problémy s lidmi, chytal Kvasnička, který podal jako dorostenec poprvé v I.B výborný výkon. Dudák pak přinesl do našeho útoku důraz, všechny souboje dojížděl, Frymburk neměl čas na rozehrání a byl zaslouženě odměněn gólem. Celý mančaft podal dobrý taktický výkony, ale tyto dva hráči si zaslouží velkou pochvalu."



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Šisler [-] , M. Janáček [-] , J. Ribár [-] - R. Michal [-] , V. Tomka [-] (62. K. Malák [-] ) , M. Račák [-] (85. P. Tichovský [-] ) , T. Kaňa [-] , D. Račák [-] - Z. Vrátil [-] , L. Matúš [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - A. Prokop [-] , D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] (46. J. Dudák [-] ) , O. Samek [-] , J. Stegbauer [-] , M. Sládek [-] , L. Fousek [-] , O. Bělohlav [-] , J. Nejedlý [-] , T. Chromý [-] (69. F. Holub [-] )

ŽK: 31. Z. Vrátil , 54. J. Šisler - 73. D. Průdek , 85. O. Bělohlav .
Hráči zápasu: T. Kaňa - J. Dudák , F. Kvasnička .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Picka Pavel - BLAŽEK Vladislav, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.