4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovice odvrátily debakl z minulého kola, porazily silnou Volyni


Branky


33. T. Balica , 40. L. Klein (p.) , 75. I. Šimčík , 85. I. Šimčík - 16. J. Němeček st. , 89. J. Kureš (vl.)
0

Zápas, kde oba dva týmy chtěly odčinit prohru z minulého kola. Strunkovice dostaly nakládačku 6:1 od Sousedovic a Volyně doma prohrála 0:2 s Bělčicemi. Nakonec úspěšnější byly Strunkovice, které vyhrály v poměru 4:2, dvě branky vstřelil Ivan Šimčík po 6 zápasovém trestu. Určitě nezapomeňte ohodnotit úroveň zápasu, hráče a rozhodčího!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Strunkovic

V tomto utkání diváci na gól nemuseli dlouho čekat. Hned v 16. minutě zaváhal stoper a kapitán Václav Beneš, kdy nedosáhl na dlouhý centr Dvořáka za obranu, přihrávku si převzal Němeček st., kterému už nedělalo problém v tváří v tvář brankářovi otevřít gólový účet zápasu – 0:1. Tomáš Balica, který minulé kolo stál kvůli trestu, vyrovnal po své samostatné akci střelou k tyči z velkého vápna na 1:1. V 40. minutě si dva hostující hráči přihrávali v šestnáctce a mezi ně vletěl Jan Šabršula, kterého následně faulovali, pokutový kop proměnil Ladislav Klein. Poté měli hosté územní převahu.

Ivan Šimčík po 6 zápasovém trestu skóroval hned dvakrát

Druhý poločas začal, jako ten první skončil a to územní převahou Volyně, která nastřelila tyč i břevno Radka Medřického brány. Jenomže byli to opět domácí, kteří udeřili. Svůj zápas hrál Ivan Šimčík po 6 zápasovém trestu ještě z podzimu, který v 75. minutě využil brejk a zvýšil na 3:1. V 85. minutě stejný hráč a totožná akce jako o 10 minut předtím – 4:1. Ze závěrečného tlaku v 89. minutě, kdy obránce domácích Jiří Kureš dobíhal hráče hostů, kterému sice míč vypíchl, ale do vlastní brány a dal konečnou podobu zápasu – 4:2. V posledních minutách se zápas jen dohrával.

Strunkovice příště zavítají do Stachů, Volyně přivítá rozjetou Čkyni.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, hrající trenér: Myslím si, že to byla zasloužená výhra. Hlavně musím vyzdvihnout bojovnost našeho mužstva. Dobré utkání odchytal brankář Medřický, slušně zahrál Klein a taky Šimčík, který se vrátil do sestavy po 6 zápasech, z důvodu trestu.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba, vedoucí mužstva: Je vidět, že na nás dolehla tíha postupu a teď se herně ani výsledkově nedaří. Po těchto dvou prohrách se musíme soustředit na každý zápas a jít zápas od zápasu.



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
R. Medřický [-] - R. Hudec [-] , I. Šimčík [-] , L. Klein [-] , T. Balica [-] , V. Beneš [-] , P. Mottl [-] (46. M. Kadlec [-] ) , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , J. Záhorka [-] (89. A. Váňa [-] ) - J. Šabršula [-] (84. D. Kiš [-] )

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - M. Malina [-] , M. Chvosta [-] , R. Prihara [-] , M. Dvořák [-] - J. Havlíček [-] , J. Němeček ml. [-] , A. Mack [-] - J. Kubeš [-] (72. F. Gašpar [-] ) , T. Škopek [-] , J. Němeček st. [-]

ŽK: 30. P. Mottl , 45. J. Kureš , 57. R. Hudec , 81. V. Beneš - 40. M. Dvořák , 51. A. Mack , 58. R. Prihara .
Místo: Strunkovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řehoř Petr - MAREK Vladimír, SÝKORA Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.