1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň na závěr sezóny zabrala a zdolala Sousedovice


Branky


0

Převelice důležitý zápas Štěkně nakonec skončil šťastnou výhrou, a tak Štěkeň zůstává v soutěži nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sousedovice se z brejku dostaly do vedení

Štěkeň od začátku hrála ze zabezpečené obrany, protože věděla, že musí zvítězit, tak bylo hlavní neinkasovat. Štěkeňští měli ve 37. minutě šanci, kterou neproměnili a z následného protiútoku Sousedovice skóroval Petr Kohout. O tři minuty později Štěkeň dokázala vyrovnat. Přihrávku do malého vápna vystihl Marek Kešner a prostřelil brankáře Jaroslava Šilhana. Tímto poločas skončil, Štěkeň věděla, že musí více zabrat do druhého poločasu.

Štěkeň zvítězila ve druhém poločase a nesestupuje

Hosté neudělali v sestavě žádné změny, spoléhali na to, že se jim podaří vstřelit aspoň jednu branku a žádnou nedostat. Sousedovice docela zatlačily Štěkeň, ta se pouze bránila a nakopávala balóny na útočníky. V té době by si na výhru Štěkně vsadil málokdo, ale v ojedinělé šance v 68. minutě z přímého volného kopu centroval Marek Kešner míč do vápna, kde se zjevila skrumáž mezi hráči a brankářem Šilhanem, kterému propadl míč až do brány – 1:2. Nejblíže ke gólmanovi byl Jakub Kovář, a tak se připsala branka jemu. Byl to regulérní zápas s velmi šťastným koncem pro Štěkeň, která zažila snad nejdelších dvacet minut. Nakonec to ukopala a ubránila. Na stránkách Jihočeského fotbalu vyšel článek, že Štěkeň spadla, ale není tomu pravda, nakonec se zachránila a skončila na 12. místě. Sousedovice skončily na 7. místě.



Ohlasy k zápasu



TJ Otavan Štěkeň
Roman Jungvirt, vedoucí mužstva: Dneska naším nejlepším hráčem byl Václav Páník, Marek Kešner a brankář Marek Miško. Pro Páníka to byl poslední zápas za nás, protože odchází posílit Slavoj Volyni.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Mráz [-] , F. Duba [-] , V. Rom [-] (79. T. Glazunov [-] ) , P. Kohout [-] , J. Jalůvka [-] , D. Trégl [-] , V. Kacetl [-] , M. Rataj [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-]

TJ Otavan Štěkeň
M. Miško [-] - L. Peterka [-] (89. O. Michálek [-] ) , J. Kovář [-] , A. Kotrba [-] , P. Pletka [-] (65. P. Vachta [-] ) , M. Havránek [-] , P. Vojík [-] , V. Páník [-] (90. R. Macků [-] ) , M. Kešner [-] , M. Čížek [-] , V. Čížek [-]

ŽK: 52. V. Kacetl , 67. M. Mráz - 78. M. Čížek .
Hráči zápasu: M. Miško , M. Kešner , V. Páník .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - MACKO Pavel, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.