Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malibu nadělilo Bělé desítku


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Malibu MB B
Roman Dvořáček - trenér: První mistrovské utkání jsme úspěšně zvládli s konečným výsledkem 10:4. Začátek zápasu byl ,,divoký,, podle předpokladů. Bylo to způsobené tím, že všechna přípravná utkání jsme sehráli ve větších halách a tak si budeme muset na malou Biosku zvyknout. Malá hrací plocha bude výhodou spíše pro soupeře, kteří nemají takové kvality. Od začátku kluci měli pokyny dostat soupeře pod tlak a tím ho přinutit k chybám, což se nám celkem dařilo. Soupeř dokázal držet tempo do stavu 2:1. Poté přišel rozhodující moment a navýšení vedení na 3:1. Kluci se uklidnili a hra se trochu zlepšila. O tom vypovídá i vysoký brankový příděl soupeři. S ohledem na to, že to byl první mistrák v malé hale jsem s výsledkem a hrou celkem spokojený. Tři povinné body z utkání máme a to je základ. Pořád je na čem pracovat a základem bude si rychle zvyknout na malou halu, být koncentrovaný a nepodceňovat žádného soupeře. Potom budeme sbírat povinné i vydřené body ze zápasů a můžeme pomýšlet na umístění v předních příčkách tabulky, což je náš cíl pro tuto sezónu.

Hearts of Bělá
Jiří Barva - hráč: V první půli jsme 20 minut drželi s aspirantem na celkové vítězství nadějný stav 1:1, ovšem následně přepli na 2. rychlostní stupeň a dali dva rychlé góly. V druhé půli navýšili své vedení a kontrolovali průběh utkání. Nám se podařilo občas zahrozit z brejků, ale na soupeře to nestačilo. Myslím, že to bylo dobrý zápas a na Malibu jde vidět, že má výborně sehrané družstvo.



Sestavy


FC Malibu MB B
J. Bílek [-] , J. Kroupa [-] - V. Kohnhäuser [-] , R. Křepelka [-] , M. Leskovjan [-] , P. Polanka [-] , M. Dvořáček [-] - M. Vaněk [-] , J. Čermák [-] , F. Razák [-] , J. Maryška [-]

Hearts of Bělá
M. Kaňka [-] - J. Ďurfina [-] , J. Barva [-] , P. Kastner [-] , M. Jíra [-] , V. Ľubomír [-] - J. Szalontay [-] , B. Kalina [-] , M. Macek [-]

ŽK: 43. V. Ľubomír .
Hráči zápasu: J. Maryška .
Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku