Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 19:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani druhý nováček Hattrick MB v soutěži nebodoval


0
Gunners Řepov vrátil porážku Hattrick MB z přátelského utkání před sezónou.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Gunners Řepov
Matěj Babák - hráč: Po prohraném přátelském zápase s týmem Hattrick jsme samozřejmě chtěli zápas vyhrát. Zápas jsme začali aktivně a vytvořili si čtyřbrankový náskok. V prvním poločase nám vycházelo dá se říct vše. Bohužel ve druhém poločase už jsme zvolnili tempo a neplnili jsme to co jsme si řekli. Dovolili jsme tak soupeři snížit na rozdíl dvou branek. Poté nás naštěstí uklidnil gól na konečných 8:5. Každopádně po dvou prohraných přátelských utkáních jsme za výhru rádi.

FK Hattrick MB
Jan Földes - hráč: V prvním utkání jsme se utkali s Řepovem, který minulou sezónu skončil na špici v okresní soutěži. Utkání začalo ve velkém tempu. Domácí tým jsme podcenili, protože jsme v přátelském zápase Řepov porazili, týden před začátkem okresní futsalové soutěže. Kluci si nedrželi to, co jsme si řekli, jak ohledně taktiky, střídání, držení balónů. Řepov toho využil a zaslouženě po prvním poločase vedl 5:1. Druhý poločas se náš tým srovnal, začali jsme tlačit soupeře, ale bohužel na odvrácení náskoku s první poloviny , který si Řepov udělal jsme neměli. zasloužené vítěství domácího celku. S hrou, který náš tým předvedl, nejsem spokojen. Spousta chybných situací ze strany hráčů i brankáře, ale byl to náš první mistrovský zápas v OFS.



Sestavy


Gunners Řepov
T. Splídek [-] - L. Tuma [-] , P. Bláha [-] , J. Vaněk [-] , M. Babák [-] , J. Fanta [-] , O. Pekárna [-] , F. Kořínek [-] , M. Kvapil [-]

FK Hattrick MB
J. Král [-] - M. Štěpán [-] , P. Štěpán [-] , F. Řezáč [-] , P. Jurkovič [-] , J. Štěpán [-] , J. Fidrich [-] , J. Földes [-] , M. Ditrich [-]

Hráči zápasu: J. Fanta - M. Ditrich .
Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku