Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.11.2015 16:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice nadělili desítku Hattricku


0

V tomto zápase se utkali dva nováčkové futsalové soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Futsal Milovice
Lukáš Řezníček - hrající trenér: Se soupeřem Hattrick MB jsme odehráli přípravné utkání před sezónou, které skončilo 8:8. Ale toto byl úplně jiný zápas, v osmé minutě jsme vedli už 3:0 a diktovali jsme tempo hry. V tomto zápase jsme jasně dominovali, ale desítka pro soupeře je možná až moc krutá. Vyzdvihl bych výkon Marka Barana, který se prezentoval pěti góly.

FK Hattrick MB
Jan Földes - hráč: Milovice měli o trochu více ze hry. Šance na obou stranách. Bohužel Milovice umí proměnit téměř každou šanci, tohle je vše o pohybu, umět s balónem. Soupeř o něco lepším týmem a zaslouženě vyhrál, větším rozdílem, podle mě jsme si hrou tolik nezasloužili, ale, jak se říká nedáš, dostaneš.Od začátku sezóny máme velký problém s přechodové fázi z útoku do obrany a naopak, dostáváme laciné branky, se kterými se neumíme poprat. Zatím je sezóna velkým zklamáním, protože víme, že umíme hrát lépe, každý náš hráč si musí uvědomovat, že si nejde jen tak kopnou ven za barák, ale, že je soutěži.



Sestavy


Futsal Milovice
M. Keller [-] - D. Isailovivič [-] , O. Novotný [-] , J. Krátký [-] , J. Krátký [-] - L. Řezníček [-] , M. Baran [-] , L. Šlambor [-]

FK Hattrick MB
J. Földes [-] , J. Král [-] , J. Minář [-] , F. Řezáč [-] , J. Fidrich [-] , P. Jurkovič [-] , M. Ditrich [-] , P. Štěpán [-] , M. Štěpán [-] , J. Štěpán [-] , L. Kopa [-]

ŽK: L. Šlambor .
Hráči zápasu: M. Baran .
Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku