Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.11.2015 18:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Futsal , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nakaši rozhodli zápas s Milovicemi deset sekund před koncem


0

Nakaši MB zůstali stále neporaženi, ikdyž nováček z Milovic kousal do poslední minuty. Nakaši vedli v poločase 6:1, Milovice dokázaly vyrovnat na 7:7, ale deset sekund před koncem strhli vedení Nakaši MB na svou stranu střelou do šibenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Nakaši MB
Jan Kočárek - hráč: Do utkání jsme vstoupili skvěle a v 17. minutě jsme vedli už 6:0. Do té doby jsme soupeře nepustili díky aktivní hře vůbec do hry. První branku jsme obdrželi až ve 20. minutě. V posledních vteřinách prvního poločasu jsme obdrželi branku na 6:2, což soupeře dostalo do hry. Ve druhém poločase měl více ze hry soupeř, kterému se podařilo dokonce vyrovnat na 6:6 a 7:7. Dvacet vteřin před koncem rozhodl o naší výhře Adam Sítař, který se uvedl ve svém prvním zápase třemi góly a slibným výkonem. Po vydařené první exhibiční dvacetiminutovce se vítězství nerodilo lehce, ale se ziskem 3 bodů jsem spokojen.

Futsal Milovice
Lukáš Řezníček - hrající trenér: Veděli jsme, že nás čeká velmi silný soupeř, který zatím všechny zápasy vyhrál. Byl to velice tvrdý a vyhecovaný zápas. V prvním poločase jsme totálně vybouhli. Nic se nám nedařilo a soupeř nás znatelně přehrával. V šestnácté minutě jsme prohrávali už 6:0, v tu dobu přišel na řadu timeout a pořádná bouřka na střídačce, která měla přijít určitě dříve. Do poločasu se nám podařilo vstřelit dvě branky na 6:2. Do druhého poločasu jsme nastoupili se změnou taktikou. Ve 30. minutě byl stav už 6:4 a měli jsme výhodu pokutového kopu, který Jan Krátký bohužel neproměnil. Marek Baran opět sázel góly a snížil na 6:5. Pár minut před koncem Jan Krátký vyrovnal na 6:6 a byli jsme v laufu a chtěli jsme tento zápas otočit a proměnit v naše vítězství, místo toho jsme dostali gól na 7:6. Jan Krátký při naší power-play vyrovnal na 7:7 a zdálo se, že zápas dospěje k remíze, jenže pár sekund před koncem rozhodl soupeř střelou do šibenice a stanovil tak konečný výsledek na 8:7. Pro diváka to byl krásný zápas plný zvratů, pohledných akcí, faulů a emocí, ale pro nás to byl bohužel zápas s hodně hořkým koncem.



Sestavy


Nakaši MB
T. Majzlan [-] - T. Pavlousek [-] , J. Kočárek [-] , P. Bernard [-] , P. Scheufler [-] , P. Kopecký [-] , M. Brož [-] , P. Žahourek [-] , A. Sítař [-]

Futsal Milovice
M. Keller [-] - D. Isailovivič [-] , O. Novotný [-] , J. Krátký [-] , J. Krátký [-] - L. Řezníček [-] , M. Baran [-] , L. Šlambor [-]

Hráči zápasu: M. Baran .
Místo: Hala Bios Mnichovo Hradiště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku