Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.11.2015 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky nestačily po vyrovnaném prvním poločase na Fokeful a vysoko prohrály +FOTO a VIDEO


Branky


0

Roztoky v zelených dresech měly za soupeře v úvodním utkání celého turnaje FC Fokeful, který oblékl dresy modré. Roztockým se v prvním poločase dařilo držet s Fokefulem krok, což ale neplatilo pro druhé dějství, kde už se prosazoval jen modrý Fokeful a připsal si nakonec výrazné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve svižném úvodu zahřál hned v první minutě brankáře Hůlu střelou Kučera z Fokefulu. V čase 2:40 už jeho spoluhráč Červený druhou šanci zápasu využil a po nahrávce Matese otevřel brankový účet, 1:0.

 

Šanci na srovnání měl Matěj Pudil, ale nezamířil přesně. Na druhé straně zahrozil Petr Tvrz, ale ani následný protiútok zakončený Soukupem z Roztok neznamenal změnu skóre - Pešek ho vychytal. Šance se pak rovnoměrně střídaly. V 9. minutě se po individuálním průniku snažil zakončit střelou z otočky Červený, ale stejně jako při voleji o minutu později neuspěl. Na druhé straně vychytal Sixtu Pešek. V 10. minutě výborným zákrokem překazil Hůla šanci Pucholtovi, na poslední chvíli mu zabránil doklepnout balon do sítě. Pucholt nebyl úspěšnější ani pět vteřin před přestávkou a orazítkoval pouze tyč za Hůlou. 

Čtyři góly přinesly jasnou výhru

Hned na začátku druhé půlky střílel nejprve mimo Sklenka a chvíli na to mohl srovnat Brož. Změnu skóre ale přinesla až technická střela Rohla v minutě 14., 2:0 pro Fokeful. Na druhé straně se krásně protáhl kolem Kučery Matěj Pudil, ale šanci nedotáhl do zdárného konce. Hra se ale až na výjimky drží na polovině Roztok. Z rychlého brejku málem snížil Maršík, ale chyběl mu větší důraz. Ten mu předvedl na druhé straně naopak Červený a v 19. minutě dotlačil do branky třetí gól. Hra trochu upadla, ale přesto přišel čtvrtý gól  - Rohla po pěkně kombinaci s Červeným vsítil svůj druhý gól v utkání v čase 19:55. Pešek pak nejprve krásným zákrokem odmítl úspěšný zásah Roztok, ale ty se gólu přece jen dočkaly. V 23. minutě prostrčil na druhý pokus pod Peškem balón Kaplan. Ze zápasu to ale ještě nebylo vše, protože dvacet vteřin před koncem doklepl do prázdné brány Červený pátý gól a připsal si tak v utkání hattrick po přihrávce od Matese.

VIDEO

1. poločas

2. poločas



Ohlasy k zápasu


FC Fokeful
Jakub Sklenka: "Soupeř mě mile překvapil, protože kromě bojovného výkonu předvedl i pěkné akce. K útoku jsme přistoupili v prvním poločasu na můj vkus až moc vlažně, ale pak se ukázala naše útočná síla a ve druhém poločase jsme zaslouženě přidali čtyři branky."

TJ Roztoky
Petr Maršík: "První utkání proti týmu Fokeful jsme očekávali těžký souboj. Do začátku jsme vstoupili s tím, že budeme hrát spíše zezadu a na brejky. Výkon hodnotím docela dobře, nicméně u týmu byla vidět ještě nesehranost. Fokeful je každopádně silný tým plný skvělých hráčů."



Sestavy


FC Fokeful
T. Pešek [-] - P. Tvrz [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , T. Mates [-] , M. Kučera [-] , P. Hornof [-] , J. Červený [-] , T. Bystřický [-] , M. Rohla [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - P. Maršík [-] , M. Pudil [-] , J. Sixta [-] , Z. Melč [-] , M. Brož [-] , A. Bureš [-] , M. Kaplan [-] , M. Soukup [-]

Hráči zápasu: J. Červený .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku