Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.11.2015 15:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viola přehrála díky silnému úvodu a konci Redoby team +FOTO


0

Tým Elektro Viola, který „hostí“ celý turnaj, přivítal Redoby team v bílých dresech a diváky bavil nápaditým fotbalem s řadou pěkných akcí. Redoby Viole ale zdatně sekundoval a nenechal se v tomto směru zahanbit, byť výsledkově tahal nakonec za kratší konec provazu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dvouminutovka patřila Viole. Prvním gólem se prezentoval Otto Urma a po dalších dvaceti vteřinách v čase 1:40 navýšil vedení na 2:0 Pavel Exner, který šikovně prostrčil míč vedle nohy Bečiroviče. Ten se po něm už jen marně natahoval. Většina akcí Violy začínala v prvních minutách utkání u Hejdy. V 6. minutě snížil na rozdíl jednoho gólu Jan Sláma. Pak zkoušel patičkou po kombinaci s Kýzlem štěstí Exner, ale slabou střelou brankáře bílého týmu Redoby nepřekonal. Třetí gól tak měl na svědomí v začínající 8. minutě Hanuščík, který s přehledem zakončil samostatný únik nad nohu brankáře, 3:1. V 9. minutě střilel z přímáku Hejda, ale bez úspěchu. Skóre se měnilo až o minutu později, kdy se prosadil před brankou v tísni Aleš Kraus a snížil na 3:2. Exner pak ještě před poločasem v 11:20 tvrdou střelou prověřil Bečiroviče, který ji ale bezpečně ztlumil.

V první minutě druhé půlky se v šancích vystřídali z Violy Hanuščík a za Redoby s číslem osm Ryšlavý, ale ani jeden z nich nebyl úspěšný. Výletem a následnou střelou se prezentoval v 14. minutě gólman Violy Kabele, ale jeho pokus brankář Bečirovič vyrazil. V 18. minutě využil chybu v rozehrávce Redoby Podroužek a zvýšil na 4:2. Redoby se ovšem nadechlo k odporu, ve 20. minutě šel Ryšlavý do skluzu a po souboji s obráncem i následně s brankářem dotlačil míč do sítě, 4:3. Violu to probralo z lenošení a opět přitlačila na pilu, hned po obdrženém gólu to zkoušel tvrdou střelou Podroužek. V ojedinělé šanci Redoby se zjevil Koch, ale mířil jen mimo. Viola svojí převahu přeci jen v závěru vyjádřila i gólově, nejprve v čase 21:30 na 5:3 dotlačil v pádu míč do sítě Podroužek a skóre uzavřel na konečných 6:3 nádhernou střela z voleje Urma, který napálil balón k tyči mimo dosah brankáře.

Video

1. Poločas

 

2. Poločas



Sestavy


Elektro Viola
P. Kabele [-] - M. Hejda [-] , O. Urma [-] , P. Exner [-] , J. Hanuščík [-] , P. Kýzl [-] , D. Podroužek [-]

Redoby team
J. Bečirovič [-] - J. Kraus [-] , V. Geier [-] , V. Ryšlavý [-] , T. Koch [-] , D. Žďánský [-] , A. Kraus [-] , P. Huttr [-] , J. Sláma [-]

Hráči zápasu: D. Podroužek .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku