Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.11.2015 16:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juventus nadělil Roztokám devět branek, ale herně tak výraznou převahu neměl +FOTO


Branky


17. R. Kvasnička (vl.) - 4. A. Mašek , 8. M. Havel , 9. T. Vodrážka , 10. D. Bechner , 12. J. Vávra , 18. D. Bechner , 21. Z. Melč (vl.) , 22. J. Vávra , 24. M. Polák
0

Roztoky neuspěly ani v druhém zápase. Po prospaném prvním poločase se zlepšily, vyrovnaly hru a měly dokonce více šancí, ale Juventus krutě trestal sebemenší chyby a nakonec jim přichystal nadílku v podobě devíti gólů, což byl krutý výsledek zejména s ohledem na vyrovnaný druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních pět minut zápasu bylo ve znamení vzájemného oťukávání a před oba brankáře se moc nebezpečných míčů nedostalo. V 7. minutě se o první branku utkání postaral Mašek, po rozehraném vhazování se trefil z úhlu na vzdálenější tyč. Hned o minutu později přidal další branku Juventusu Havel, který se protlačil do zakončení a vzduchem překonal Hůlu v brance Roztok. V minutovém taktu přišla i další branka, tentokrát se nádherně z voleje opřel do míče Tomáš Vodrážka a vymetl horní růžek branky, Hůla neměl nejmenší šanci. V 10. minutě využil Bechner závaru před bránou a procedil čtvrtý míč do sítě. Roztoky oplatili jen dalekonosnou střelou, kterou měl na svědomí Soukup, ale Kvasnička se po ní bravurně natáhl. Hned z protiútoku Juventus trestal a po přihrávce od Bechnera nekompromisně zavěsil Vávra. Dvacet vteřin před přestávkou byl stav tedy 5:0.

Druhý poločas herně vyrovnaný, ale branky padaly jen do branky Roztok.

Po obrátce Roztoky přeci jen přidaly na aktivitě a chtěly se pokusit smazat manko z prvního poločasu. V 15 minutě po přiťuknutí Soukupa těsně minula branku Maršíkova střela. Pak dostal první žlutou kartu turnaje Tomáš Vodrážka, vykoledoval si jí za v krátkém sledu druhý ostřejší faul. Roztoky byly za svojí aktivitu odměněny v 17. minutě, kdy Brož střílel a hráči Juventusu si srazili míč do branky - vlastní gól, 1:5. Roztoky se po brance tlačily do dalších šancí a Juventus se nemohl dostat vůbec do tempa. Přesto se Juventusu podařilo přidat šestý gól, Makarský se proháčkoval obranou Roztok a předložil lehké sousto pro Bechnera, který jím nepohrdl a upravil na 1:6. Roztoky měly i nadále více šancí, ale góly z toho nepadaly. Utkání bylo ve druhém poločase vyrovnané, ale branky už dával jen Juventus. Ve 21. minutě pomohl Juventusu vlastní gól roztok po dobré práci Poláka, 1:7. Osmou branku přidal obloučkem minutu před koncem Vávra a na konečných 1:9 skóre uzavřel Milan Polák, který dělovkou vymetl šibenici za Hůlou.

Video

1. Poločas

 

2. Poločas



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Petr Maršík: "Druhý zápas jsme chtěli hrát malinko ofenzivnější fotbal, ale první poločas z naší strany byl strašný. Hodně jsme ztráceli míč a dostávali góly po vlastních chybách. Z druhého týmu některé zákroky nebyly zrovna přiměřené, což nám moc nepřidalo. Musíme být příště lepší na míči, důraznější a běhavější."

Juventus Beer
Martin Havel: ,,Druhy zápas byl lehčí, i když Roztoky nehráli vůbec špatně, tento debakl si nezasloužily. Jsme pod vedením nekompromisního kouče Marka Havla. Po neděli byl spokojený :) "



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - P. Maršík [-] , Z. Melč [-] , M. Brož [-] , A. Bureš [-] , M. Soukup [-] , J. Sixta [-] , M. Pudil [-] , M. Kaplan [-]

Juventus Beer
R. Kvasnička [-] - M. Havel [-] , T. Vodrážka [-] , M. Polák [-] , P. Makarský [-] , J. Vávra [-] , D. Bechner [-] , A. Mašek [-]

ŽK: 15. T. Vodrážka .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku