Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.11.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník neudržel vedení nad Redoby a nakonec o gól podlehl +FOTO


0

V zajímavou přetahovanou se změnil zápas Baníku Lubná s Redoby team. Srdce fotbalového diváka plesalo především v druhém poločase, který byl ve znamení velkého obratu ve vývoji utkání. Šťastnější byl nakonec tým Redoby a těsnou výhru v závěru udržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání otevřela zatím nejrychlejší branka letošního ročníku, už za 13 vteřin poslal po narážečce do vedení tým Redoby Geier, 0:1. Lubná byla rychlým gólem zaskočená a nemohla se dostat do tempa. Redoby snadno drželo míč a kombinovalo na dostřel od Brabce. Ale ve 4. minutě se Baníku podařilo vyrovnat, Varyš dostal přihrávku od hrazení a šikovně jí tečoval za záda Bečiroviče, 1:1. O dvě minuty později Varyš vymetl růžek branky Redoby. Lubná se tak po ospalém začátku vzchopila a šla dokonce do vedení 2:1. Že utkání nebude na góly chudé, začali diváci tušit po vyrovnání Žďánského ze 7. minuty, kdy si počkal na pohyb golmana a poslal mu střelu do protipohybu. Vzápětí, ale vrátil vedení Baníku Trejbal, a to se psala teprve 8. minuta. Na 4:2 pro Baník zvýšil Varyš v 10. minutě, kdy propálil Bečiroviče a skompletoval tím hattrick. Na druhé straně zvonila za minutu za Brancem tyč, tvrdou střelou jí označkoval Aleš Kraus. Do posledních vteřin se střídaly šance na obou stranách a nezbývalo než se těšit na druhý poločas.

Obrat Redoby nastartoval Ryšlavý

14. minuta přinesla zajímavý moment, gól si připsal brankář Brabec, který se tak stal druhým střelcem z řad gólmanů v tomto ročníku. Nejprve zlikvidoval šanci Redoby, následně se zapojil do rychlého brejku a důrazně dotlačil balon do sítě. O půl minuty později ale Ryšlavý zkrotil rozlet Baníku a snížil na 5:3. Tvrdou střelou propálil Brabce, který měl zakrytý výhled. V 16. minutě si dnešní střelec v brance Lubné vybral slabší chvilku a pustil za záda pomalou střelu Kocha, 5:4. Redoby vycítilo šanci a hnalo se za vyrovnáním, mělo jednu šanci za druhou a Brabec byl pod permanentním ostřelováním. Ve 20. minutě už ale kapituloval - Aleš Kraus vyrovnával na 5:5. Závěr utkání připomínal den otevřených dveří u obou obran, ale divákům se fotbal „nahoru dolu“ líbil. Drama vyvrcholilo v čase 22:30, kdy se Redoby dostalo do vedení 5:6 Slámou. O dvě branky už to bylo o necelou minutu později, prosadil se Ryšlavý a zdálo se být rozhodnuto. Ale jiskru naděje vykřesal půl minuty před koncem Trejbal, který si „vychutnal“ technickou střelou k tyči Bečiroviče! Na vyrovnání to ale nestačilo a Redoby už těsnou výhru uhájilo. Zápas aspiroval na kandidáta diváckého "zápasu kola" a měly to na svědomí oba celky rovným dílem.

Video

1. Poločas

 

2. Poločas

 

 



Ohlasy k zápasu


Baník Lubná
Leoš Klik: "Ve druhém zápase jsme začali aktivně, góly opět dávali Adam a Dominik. V poločase jsme ale přestali kombinovat a opět jsme propadli při bránění. Inkasovali jsme i gól z dálky, přesto chci pochválit Láďu Brabce, který v obou dnešních zápasech zaskočil nečekaně absentujícího gólmana. Přišli jsme o poměrně vysoké vedení 5:2 a díky našim chybám a malé aktivitě do konce zápasu jsme body neuhájili."




Sestavy


Baník Lubná
L. Brabec [-] - D. Varyš [-] , M. Komín [-] , D. Vopat [-] , P. Suchý [-] , A. Trejbal [-] , E. Spurný [-] , J. Šesták [-] , L. Klik [-] , D. Ondruš [-]

Redoby team
J. Bečirovič [-] - J. Kraus [-] , P. Huttr [-] , V. Geier [-] , V. Ryšlavý [-] , T. Koch [-] , D. Žďánský [-] , A. Kraus [-] , J. Sláma [-]

Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku