Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.12.2015 14:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Úlehle rozhodly poslední minuty + FOTO


Branky


0

Vyrovnané utkání, úvod utkání poměrně opatrný až nervózní a pramenila z toho spousta nepřeností. Poté se ale oba týmy rozjely a přicházelo nesčetně šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, bez větších šancí a hra se ustálila ve středu hřiště.
Ve třetí minutě Sixta vystřelil z dálky na Řepku, který ale se střelou neměl větší problémy. Pro roztocké naopak byla problémem již samotná rozehrávka. Úlehle rychle napadaly a z toho pramenily chyby Roztok, které ovšem nedokázaly Úlehle trestat. Přestože Roztoky hodně kazily přihrávky a byly slabším týmem v osobních soubojích, na hřišti působily přesto pohyblivěji. Postupně se zvyšovalo tempo hry, zpřesnily se přihrávky i na straně týmu Roztok a hráči se nebáli ani v soubojích jeden na jednoho.
V 8. minutě zápasu se dokázal uvolnit Soukup a přízemní nebezpečnou střelou vyzkoušel postřeh Řepky. O chvilku později pronikl přes obranu Pudil, ale jeho zakončení bylo jen vedle brány. V zápětí to byl zase on, kdo se přihrávkou z obrany uvolnil a dostal se do zakončení, ale opět míč poslal mimo bránu. Řepka pak rychle rozehrál, míče se ujal Krejčí, který svou sólovou akci zakončil ale také jen střelou vedle branky.
V 10. minutě po kombinaci Pudila a Soukupa druhý ze jmenovaných vystřelil, ale pouze do připraveného gólmana. Poté přišla pěkná přihrávka z obrany Roztok středem na Pudila, který byl faulován. Pudil sice nemeškal a rychle rozehrál na nabíhajícího Masaroviče, ovšem na něj byla přihrávka příliš prudká. Po dlouhém nákopu se Masarovič ocitl sám před brankářem Roztok, ale nedokázal v této situaci klidněji reagovat a míč nabídl brankáři do jeho náručí. Na druhé straně se hezky uvolnil Bureš, ale opět nemířil při koncovce přesně.
Šancí bylo hodně, ale změnu skóre přinesla až poslední minuta prvního poločasu, kdy ztratil Bureš na půlce balón, využil toho Hanych a s klidnou hlavou zakončil podél brankáře Hůly, 1:0.

Roztoky nedotáhly obrat

Roztoky hned od úvodního hvizdu měly snahu skóre utkání srovnat, ovšem z toho pramenilo více chyb a i faulů. Ve 14. minutě se právě po jednom z nedovolených zákroků zahrával „trestňák“, ke kterému se postavil Zuska a pomocí teče ve vápně poslal svůj tým do dvougólového náskoku. Úlehle po druhé brance pokračovaly v diktování tempa zápasu, měly řadu dalších šancí, ale například slabá střela Šnajdera byla pro Hůlu hodně snadným úkolem. Ma druhé straně se po po faulu na Melče se k přímému kopu postavil Sixta, jeho přízemní střela ovšem šla pouze přímo na brankáře Řepku. Šnajder nevyužil ani další šanci, když Melč nahrával přes střed hřiště. Vsítit branku se Šnajderovi podařilo až v 16. minutě a bylo to už 3:0 Úlehle.
Jeden by řekl, že je po zápase, ale Roztoky zbraně nesložily. I když hráči z týmu Úlehle pěkně kombinovali, měli k dispozici několik rohových kopů, jejich střely šly vedle nebo je zneškodnil brankář Hůla. Roztoky zatím hrozily jen z ojedinělých brejků. Hůla rychle rozehrál na Pudila, ten se ocitl v blízkosti brankáře Řepky, ale situaci dobře nevyřešil.
Krejčí vybojoval míč ve středu hřiště, obešel hráče Roztok a krásně nahrál na nabíhajícího Hanycha, kterého skvěle vychytal roztocký Hůla.
Roztoky ovšem chytily druhý dech. Masarovič ve dvacáté minutě přesně rozehrál roh na Soukupa, který se z voleje opřel do balónu a snížil stav utkání na 3:1.
Minutu nato Soukup vybojoval míč na polovině hřiště, přešel přes obránce a skvěle se trefil přímo do šibenice Řepkovi branky, 3:2.
V 22. minutě opět Soukup utekl obráncům Úlehle a skluzem ho zastavil až brankář Řepka. Rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se postavil sám faulovaný Soukup, ale Řepka ho skvěle vychytal. Srovnání tak přinesla až kombinační akce Bureše a Masaroviče, kteří se dostali přes celé hřiště a Masarovič neměl problém se zakončením, 3:3.
Obrat Roztok se ovšem nekonal, protože závěrečné slovo v utkání si vzal Hanych, který v poslední minutě po individuální akci rozhodl o vítězství Úlehle 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC Úlehle
Zdeněk Řepka: „První poločas od nás výborný, proměňovali jsme šanci, bohužel druhý poločas přezval soupeř iniciativu a zkomplikoval konec utkání. Se šťestím jsme vyhráli.“




Sestavy


FC Úlehle
Z. Řepka [-] - J. Vejvoda [-] , J. Hanych [-] , R. Šnajdr [-] , A. Špička [-] , J. Špička [-] , P. Holeček [-] , R. Vaníček [-] , V. Zuska [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Sixta [-] , M. Soukup [-] , Š. Masarovič [-] , M. Pudil [-] , A. Bureš [-] , Z. Melč [-] , M. Medřický [-]

ŽK: 15. J. Špička .
Hráči zápasu: J. Hanych .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku