Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.12.2015 15:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná připisuje další cenné body + FOTO


Branky


0

Podle očekávání vyrovnaný poločas Dal se očekávat vyrovnaný zápas. Senomaty nemají ještě ani bod v turnaji a Lubná byla hratelným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

V tom duchu se také linul první poločas.

Ve 3. minutě po rychle rozehraném rohovém vhazování se dostal do zakončení Komín, a poslal tak Lubnou do vedení, 1:0.

Na to odpověděl Šesták střelou z poza vápna, a jen těsně minul branku. V 5. minutě Zápal vypálil nepříjemnou střelu, která díky teči brankáře Součka skončila na tyči branky. Na druhé straně vyzkoušel Suchý pěknou střelou z dálky Kučabu, který byl připraven.

V 7. minutě měla Lubná skvělou příležitost navýšit svůj náskok, když v přečíslení 3 na 1, Trejbal místo nahrávky na volného spoluhráče zvolil střelu, a trefil pouze vyběhnutého Kučabu. O minutu později byl šanci na nápravu opět Trejbal, kdy v přečíslení znovu volil střelu, úspěšný nebyl ani tentokrát.

Na druhé straně musel Souček likvidovat několik nebezpečných střel. V 10. minutě konečně Senomaty zužitkovaly svůj nátlak, a Polcar dokázal dostat míč za Součkova záda, 1:1. V závěru poločasu ještě Lubná zahrozila nadějnou kombinací, ale opět je zklamalo zakončení.

Úřadovala převážně Lubná

Druhý poločas začal náporem Lubné. Senomaty nestíhaly náběhy soupeře, a chyběl jim pohyb. Po několika střelách vedle branky se konečně v 15. minutě Trejbal trefuje mezi tyče, ale Kučaba výborným zákrokem vyráží. Nebezpečnou střelu Kubača zlikvidoval i Vopatovi, který se před brankáře dostal po individuální akci.

O pár minut později Trejbal připravil před bránu Senomat slibnou akci, ale nikdo ze spoluhráčů si na nabídnutou nahrávku do vápna nenaběhl. I když se hra přelívala nahoru dolů, bylo to bez větších šancí. S postupem času přicházelo více faulů, ze kterých pramenilo i pár žlutých karet.

V 19. minutě využil Polcar zaváhání v lubenské obraně a ještě díky teči vlastního hráče poslal svůj tým do vedení, 1:2. Vopat v zápětí srovnává, 2:2.

Senomatským jakoby došly síly, prohrávali většinu osobních soubojů a iniciativu zápasu přebírá Lubná, která napadá rozehrávku už od brankaře. To Lubenští zužitkovali ve 22. minutě, kdy Šesták po krásné individuální akci zvyšuje na 3:2. O dvě minuty později se snažil Kučaba podporovat útok, ale jeho centr zachytil na polovině hřiště Suchý a pohotově uklidil míč do nikým nehlídané branky, 4:2. Ve 24. minutě zápasu měl poslední slovo Ondruš, který nekompromisně uklidil míč k tyči a upravil výsledek na konečných 5:2. 



Ohlasy k zápasu


Baník Lubná
Ondruš: „Řekli jsme si, že musíme vyhrát, abychom měli 6 bodů. Hráli jsme vcelku v pohodě, nedělali jsme moc chyb, a vyšlo to. Snad to bude stačit na postup. Konečně jsem zaskóroval.“

Senomaty
Drahoňovský: „Bylo nás málo, měli jsme šance na vítězství, ale selhali jsme jak fyzicky tak psychicky.“



Sestavy


Baník Lubná
P. Souček [-] - M. Komín [-] , A. Trejbal [-] , D. Ondruš [-] , D. Vopat [-] , J. Šesták [-] , P. Suchý [-]

Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Drahoňovský [-] , Z. Eichler [-] , A. Polcar [-] , M. Sailer [-] , D. Zápal [-]

ŽK: 15. A. Trejbal .
Hráči zápasu: P. Souček .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku