Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.12.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět minut rozhodlo o výsledku utkání


Branky


0

Posledním utkáním základního hracího dne bylo právě toto. Lubná dala první a poslední branku zápasu, ale hráči FC Úlehle jich mezi tím dokázali vstřelit osm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání začal opatrně z obou stran.

Ve třetí minutě vytáhl Ondruš z brankové čáry míč, a zabránil tak vedení Úlehle.  O další tři minuty otevřel Zuda stav utkání, a svou střelou posílá Lubnou do vedení, 0:1. V deváté minutě Krejčí srovnává 1:1. Minuta stačila na další změnu na světelné tabuli, střelou Šnajdra získal vedení tým Úlehle,  2:1. Špatnou rozehrávku Lubné využil v závěru poločasu Holeček a zvýšil, 3:1.

Hráči Úlehle se rozstříleli

V úvodní minutě druhého poločasu vyslal bubenský Variš ostrou střelu, která ale skončila nad. Dvě minuty nato, se do šance dostal Trejbal, ani ten nebyl v zakončení úspěšný, po pěkném přehození obránce mířil vedle.

V 16. minutě zakončil parádně Šnajdr z otočky přesně do vinglu na vzdálenější tyč, 4:1. V 17. minutě mířil přesně k tyči Zuska, 5:1. Minutu poté opět Zuska položil brankáře Lubné a parádně ho přehodil, 6:1. Lubenský gólman Souček byl překonán v hned následující minutě znovu, tentokrát střelou Hanycha, 7:1. V 21. Minutě A. Špička přidává osmou branku, 8:1.

Lubná zahrozila Zudovou střelou, ale ani tentokrát nebyly mířidla správně srovnaná a střela skončila vedle. Souček parádním zákrokem zvládnul rychlou a nebezpečnou kombinaci soupeře. Následně měla Lubná výhodu přímého kopu, který Z. Řepka vychytal, Sedlák se ještě k zakončení hlavou dostal, ale brankář byl na správném místě.

Čtyřicet vteřin do konce utkání po hezké kombinaci snižuje Ondruš, 8:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Úlehle
Zdeněk Řepka: Šli jsme do zápasu s tím, že se musíme vyvarovat chyb a snažit se dát co nejdříve branku, po pár zástřelných střelách nám to tam začlo padat, až nakonec výsledek byl možná krutý pro soupeře, který si možná vytvořil podobný počet šancí.




Sestavy


FC Úlehle
Z. Řepka [-] - P. Holeček [-] , M. Krejčí [-] , R. Šnajdr [-] , J. Špička [-] , A. Špička [-] , J. Vejvoda [-] , R. Vaníček [-] , J. Hanych [-] , V. Zuska [-]

Baník Lubná
P. Souček [-] - M. Komín [-] , D. Ondruš [-] , R. Sedlák [-] , A. Trejbal [-] , D. Varyš [-] , D. Vopat [-]

Hráči zápasu: V. Zuska .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku