Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.01.2016 17:45

Finálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juventus Beer vítězem Viola cupu + FOTO


0

Ve finále Viola cupu 2015 proti sobě nastoupily týmy Juventus Beer a Redoby team. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství ovládl Juventus

V 1. minutě finále Viola cupu pálil Makarský z poloviny hřiště, ovšem střela šla doprostřed branky. Polák vystřelil po pěkné kombinaci, ale Aleš Kraus předvedl skvělý zákrok. Po rozehrání a křižnou přihrávkou přes střed hřiště se Lupák dostal do zakončení, ovšem Vodrážka jeho pokus vychytal. V 5. minutě se vydal Havel sám přes celé hřiště, Kraus jeho střelu vyrazil pouze před sebe. U balonu byl nejblíž Havel, ale balón měl na dlouhou nohu, tak jeho pokus nebyl pro Krause nebezpečný. V 6. minutě pálil Rous těsně vedle branky. Stejně tak o chvilku později i Makarský.

Makarský o minutu později přízemní střelou na zadní tyč z poloviny hřiště otevírá skóre utkání, 0:1. Pěkná kombinace Rouse s Havlem, kterou ale Kraus úspěšně zlikvidoval. V 8. minutě využil Havel volného prostoru v brankovišti a propálil Kause, 0:2. Lupák odpověděl střelou od půlky, kterou Vodrážka s problémy vytáhl na roh.

V 10. minutě zahrával Redoby Team přímý kop, které se ujal Žďánský a vyslal nepříjemnou střelu na Vodrážku. V 11. minutě přišla zblokovaná střela Slámy. Ta přinesla Juventusu sice rychlý protiútok, ale Havel si s brankovou příležitostí neporadil. V poslední minutě prvního poločasu mířil Mašek i Makarský nad.

Branky Bečireviče obrat nepřinesly

První slovo v poslední poločase letošního ročníku Viola cupu měl Žďánský, který vypálil na skvěle chytajícího Vodrážku. Ve 14. minutě ukázal Juventus rychlou kombinaci Rouse a Havla. Havel ale nabídnutou šanci nevyužil. V 19. minutě po krásné kombinaci Poláka a Havla, se míč dostal až k Rousovi, který si nedokázal poradit se zakončením do prázdné brány. V té samé minutě střílí opět Makarský druhou branku, když se nechytatelně trefil pod břevno, 0:3.

V 20. minutě utekl Rous po lajně, nahrál Havlovi, ten si sám přihrál balón do vzduchu a hlavou zakončil do prázdné brány, 0:4. V 21. minutě po kombinaci Poláka s Havlem, druhý jmenovaný opět zvýšil náskok svého týmu, 0:5.Ve stejné minutě odpověděl Bečirevič, který prostřelil Vodrážku, 1:5.

Ve 22. minutě se Bečirevič ocitl ve stejné situaci, jako před minutou, a opět to vyřešil skvěle, 2:5. Hned po rozehrání Vodrážka nastřelil břevno, Kraus se zmocnil balónu a dlouhým nákopem se snažil vstřelit gól, a potrápit tak Juventus v boji o vítěze, ale jeho střela šla jen kousek nad břevno. Minutu před koncem má Juventus k dispozici penaltový kop, Havel s přehledem „pod víko“ zvyšuje náskok, potvrzuje vítěze i nejlepšího střele na tomto turnaji, 2:6. Čtrnáct vteřin před koncem ještě Polák nastřeluje břevno. 



Ohlasy k zápasu



Juventus Beer
Havel: Finálový zápas už takové nasazení neměl. Bylo vidět, že obě mužstva nechala převážně síly v semifinálových bojích. Proti Redoby jsme si moc věřili a taky to potvrdili. Naše vítězství bylo zasloužené. Ještě jednou bych chtěl všechny kluky pochválit za celý turnaj. Vlastně jsme vyhráli co se dalo. Střelce, tři kluky v pětce, a hlavně krásné první místo.



Sestavy


Redoby team
A. Kraus [-] - T. Koch [-] , P. Huttr [-] , K. Lupák [-] , J. Sláma [-] , D. Žďánský [-] , J. Kraus [-] , J. Bečirovič [-]

Juventus Beer
T. Vodrážka [-] - D. Bechner [-] , M. Havel [-] , P. Makarský [-] , A. Mašek [-] , M. Polák [-] , S. Rous [-]

Hráči zápasu: M. Havel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku