2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 10:15

21.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozhodla až 93. minuta. Janda zařídil Vltavínu tři body


Branky


75. O. Šípek , 90. O. Janda , 93. O. Janda - 70. J. Sodoma
0

Po bezbrankovém prvním poločase, kde zazářil hlavně brankář hostů Bartoš, se děly po přestávce věci. Dobrovici poslal do vedení Sodoma v 70. minutě, ale o pět minut později už bylo srovnáno zásluhou Šípka. Když už to vypadalo, že se body budou dělit, usměrnil centr agilního Macháče v nastavení do sítě Janda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bartoš svůj tým podržel

Diváci, kteří dorazili v sobotu do pražských Holašovic, se mohli těšit na ofenzivní podívanou. Nebo to alespoň napovídala střelecká potence obou soupeřů. Jak Vltavín, tak Dobrovice se mohou pochlubit velkou útočnou silou. Přesto první poločas utkání příliš mnoho velkých šancí nenabídl. Jednu z nich měl po necelých dvaceti minutách hry domácí Láncz, který těžil z povedené spolupráce Pozníčka s Macháčem, z dobré pozice ale Bartoše nepropálil. Na hostujícího brankáře pak chvíli před koncem nevyzrál ani Macháč. Ten se dokázal uvolnit přes dva obránce a tvrdou ranou dal opět vyniknout hostujícímu gólmanovi. První dějství tak divákům gólovou radost nedopřálo.

Spasitelem se stal Janda

Hned na úvod druhého poločasu měli domácí ke gólu zatím nejblíže. Macháč našel povedeným centrem hlavu Prokeše, který pouze orazítkoval břevno. V sedmdesáté minutě pak jako blesk z čistého nebe přišel šok na druhé straně. Dobrovice vyrazila po nedorozumění mezi hráči útočícího Vltavínu do brejku, na jehož konci stál nikým nehlídaný Sodoma, který zkušeně poslal svůj tým do vedení – 0:1. Ačkoli se tedy hosté zatím hlavně bránili, ocitli se náhle ve vedení. Do konce v tu chvíli zbývalo pouze dvacet minut a domácí tak potřebovali odpovědět co nejrychleji, pokud by chtěli stále pomýšlet na tři body. A to se jim také povedlo. Ondřej Šípek totiž pronikl do pokutového území Dobrovice, uvolnil se a k radosti domácích vyrovnal – 1:1. Osm minut před koncem střílel nebezpečně aktivní Macháč, jeho pokus ale opět znamenal pouze vyniknutí Bartoše. Když už se zdálo, že rozhodovat se bude až na penalty, přišel pro hosty šok. Macháč poslal další z nebezpečných centrů do vápna Dobrovice a střídající Janda jej dokázal usměrnit hlavou do sítě – 2:1. Tímto gólem v poslední minutě zápasu rozhodl o plném bodovém zisku pro domácí tým.

Zdroj fotografií: Facebook FK Dobrovice 



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - L. Láncz [-] , M. Komárek [-] , M. Uvíra [-] , D. Podzimek [-] - O. Šípek [-] , B. Abena [-] (57. O. Janda [-] ) , M. Macháček [-] , D. Pozníček [-] - R. Macháč [-] , H. Prokeš [-] -

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , J. Váňa [-] , M. Vajgl [-] , J. Novák [-] - F. Březina [-] (85. J. Boček [-] ) , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] , J. Rudolf [-] (90. Š. Hodač [-] ) (92. Š. Hodač [-] ) - R. Artemuk [-] (53. J. Sodoma [-] ) , M. Volf [-] (82. J. Just [-] )

ŽK: 53. O. Bartoš , 75. J. Novák , 86. J. Sodoma , 87. J. Just .
Hráči zápasu: R. Macháč - O. Bartoš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠEDIVKA Ondřej, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.