3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:15

22.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Most neustál tlak Písku, po první půli bylo hotovo


Branky


3. V. Zeman , 12. V. Zeman , 35. V. Milec
0

Písecký Vojtěch Zeman rychle dopřál svému celku dvoubrankové vedení a když to ve 35. minutě bylo už o tři branky, nebylo o majiteli tří bodů pochyb....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písecká poločasová smršť

Přesně o deset příček byl na tom před utkáním Písek lépe než hosté z Mostu. A tabulkový rozdíl se začal ve vzájemném zápase rychle projevovat. Už ve 3. minutě totiž Řehák svou levačkou poslal centr do vápna, kde dokázal Vojtěch Zeman přeskočit svého strážce a trknul míč hlavou pod břevno. Povedená akce znamenala rychlé vedení Písku 1:0. Pro Most mohlo být o tři minuty ještě hůře, když se po faulu na bojovného Voráčka pískala desítka. Šlehofer ale jako exekutor penalty zklamal, respektive se proti němu Divkovič výborně vytáhl, když nejprve vystihl směr střely a následně výborným zákrokem lapil i Šlehoferovu dorážku z bezprostřední blízkosti. Mostu ale ani to nepomohlo, aby se probral z ospalého začátku. V 11. minutě natáhl sebevědomě Vojtěch Zeman a na nádhernou ránu už ani mostecký brankář nestačil – 2:0. Pak se Most přece jen probral, Rondzik ale zakončení Beleje pokryl. Ve 35. minutě se Písečtí radovali potřetí. Václav Milec si postavil míč k přímému kopu a proměnil ho z nějakých dvaceti metrů opravdu mazácky. Takřka bez rozběhu poslal míč pravačkou přes zeď přesně k tyči a mohl se nechat objímat – 3:0 a bylo po zápase. A to ještě poločasové utrpení Mostu mohl prohloubit Němec, ale po kličce Divkovičovi se dostal do velkého úhlu, ze kterého už míč do prázdné brány poslat nedokázal.

Zápas se jen dohrával

Ke druhé půli už Písek přistoupil s tím, že co se týče útočení, má v zápase hotovo. Hlídal si výsledek a k míči se tak více dostávali Mostečtí, ale k ohrožení Rondzikovy branky se dostávali jen sporadicky, například v 67. minutě střílel nepřesně Jindráček. Písek prostřídal hráče a na stavu se už nic neměnilo, domácí o zisku tří bodů rozhodli díky skvělému prvnímu poločasu.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Ziskem tří bodů jsme splnili březnový úkol, kdy jsme chtěli získat devět bodů, což je pro nás dobrá vizitka, ale ještě jsme chtěli získat nějaké body z Táborska. S prvním poločasem jsem hodně spokojený, s druhým už méně. Myslel jsem si, že zápas dohrajeme aktivněji, s míčem na kopačkách, ale my jsme hráli udržovací fotbal a šance si nevytvářeli. Nade všemi dnes vyčníval Vojta Zeman, který dal dvě branky a byl tím prvním, kdo zvedl vlajku a zavelel k výhře."




Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , O. Sajtl [-] (90. R. Kočí [-] ) , M. Rendla [-] , J. Kalášek [-] - V. Zeman [-] (80. M. Grobár [-] ) , M. Voráček [-] (69. J. Ježdík [-] ) , V. Milec [-] , L. Šlehofer [-] - F. Řezáč [-] (62. J. Zušťák [-] ) , F. Němec [-] (78. J. Held [-] )

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Černý [-] , J. Chábera [-] , D. Čada [-] , M. Macháček [-] - M. Koudelka [-] , M. Hejda [-] (46. D. Kasal [-] ) , M. Jindráček [-] , . Štefko, [-] (46. Z. Weickert [-] ) - M. Belej [-] , Š. Hájek [-] (83. R. Vaschkevich [-] )

ŽK: 48. L. Šlehofer , 49. F. Řezáč , 79. V. Zeman - 8. M. Koudelka , 27. D. Čada , 84. M. Belej .
Hráči zápasu: V. Zeman .
Počet diváků: 365. Rozhodčí: Kubec Václav - CIHLÁŘ František, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.