2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

24.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek jede, poradil si s dalším soupeřem. Musel ale obracet skóre


Branky


0

Písku se na jaře daří a roli favorita nakonec potvrdil i v duelu s Kolínem. Ten šel sice do vedení, ale nakonec odjížděl z jižních Čech s prázdnou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle o majiteli bodů nenapověděla

Hráč minulého kola, Filip Řezáč, byl prvním, kdo se ocitl v utkání v brankové příležitosti. Proti Vízkovi stál sám už v 5. minutě, ale kolínský bankář svůj celek zachránil. Další minuty ale probíhaly už bez vážnějších šancí, až se po půlhodině hry dostali k přímému ohrožení branky i Kolínští. A připravil jim jí písecký gólman Rondzik, kterému nevyšla rozehrávka a zakončovat z ústrého úhlu tak mohl Šimeček. Jenomže Rondzik své zaváhání napravil a stačit míči zabránit v cestě do sítě. Další střelecký pokus domácích měl na svědomí Řezáč, který tentokrát bránu minul, Kolínu zase v zápase nevycházely v prvním poločase podle představ standardní situace. Jak na to mohl Kolínským ukázat krátce před poločasovým hvizdem svým přímým kopem Milec, ani on si ovšem nevedl dobře a napálil míč jen do zdi.

Zušťák hlavičkou rozhodl

Druhá půle začala aktivitou hostujícího celku, když se k hlavičkám protlačili Veselý a Štoček. V 50. minutě už se Kolín radoval. Gólovou akci rozjel Kolín po levé straně, Nešpor našel povedeným pasem za obranu Dominika Veselého, který sám proti Rondzikovi nezazmatkoval, udělal brankáři kličku a zasunul do prázdné brány – 0:1. Písek poté přepnul na vyšší stupeň a o sedm minut později bylo srovnáno. Domácí zahráli rohový kop a z následného tlaku na branku se míč tak trochu šťastně dostal k Františku Němcovi, který z bezprostřední blízkosti dloubnul míč přes padajícího Vízka do sítě – 1:1. Hra se následně uklidnila a ojedinělý pokus Štočka se mezi tyče nevešel. V 78. minutě pálil nad branku Kučera a rozhodnutí měl na kopačkách Brunclík, k tomu by ale musel míč ve vápně lépe zpracovat, svou střelou tak také Rondzika neohrozil. A tak měl o pár vteřin na to rozhodující slovo střídající Jan Zušťák. Ten zůstal nehlídán na hranici malého vápna a po centru z pravé strany hlavou rozjásal domácí fanoušky - 2:1. Písek už si body pohlídal a dál tak na jaře útočí na vyšší pozice.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Třetí výhra v řadě, takže u nás zavládla spokojenost co se výsledku týká. Ale určitě už předvedli hezčí utkání, než to dnešní, nicméně dnes zvítězili morálně volní vlastnosti týmu a dokázali jsme za nepříznivého stavu, kdy jsme prohrávali 0:1 výsledek otočit a na domácím hřišti. Utkání to celkově bylo kvalitní z obou stran s vítězným koncem pro nás, jsme rádi. Za muže zápasu označím Honzu Zušťáka, který šel do hry jako střídající hráč, nicméně on dal ten rozhodující gól a svým příchodem tým zvedl."




Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Rendla [-] , J. Kalášek [-] , P. Řehák [-] - J. Ježdík [-] (65. O. Sajtl [-] ) , V. Zeman [-] , L. Šlehofer [-] , V. Milec [-] (82. J. Held [-] ) , M. Voráček [-] - F. Řezáč [-] (71. J. Zušťák [-] ) , F. Němec [-] (88. L. Holub [-] ) -

SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - M. Kouřil [-] , P. Šourek [-] , D. Nešpor [-] , M. Jelínek [-] , V. Šimeček [-] (64. J. Kučera [-] ) , J. Štoček [-] , D. Brunclík [-] , D. Veselý [-] (75. L. Seifert [-] ) , P. Němeček [-] , V. Hron [-] (85. M. Vejr [-] )

ŽK: 43. J. Ježdík - 84. P. Šourek .
Hráči zápasu: J. Zušťák .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: Kalenda Jan - FLIMMEL Milan, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.