1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

25.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Most slaví první jarní výhru. Zajistil mu ji centr, který překvapil Sňozíka


Branky


0

Most zažívá těžké období, na jaře před domácím utkáním se Štěchovicemi ze šesti pokusů ani jednou nevyhrál a získal pouhé dva body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sňozíka překvapil kroucený míč do malého vápna

To Štěchovičtí se pohybují v klidných vodách tabulky, do Mostu navíc s vědomím toho, že na podzim soupeře porazili 1:0.Obrany obou celků byly v prvních minutách pozorné, a tak když to nešlo kombinačně, padla první branka víceméně náhodně. V 18. minutě kroutil mostecký Jindráček centr do malého vápna. A k údivu všech z toho byl pokus gólový – Sňozíkovi totiž míč propadl za záda a došoural se až za brankovou čáru – 1:0. Laciný gól Štěchovice zaskočil a domácí mohli jít ve 30. minutě do dvoubrankového náskoku. To už ale byl Sňozík připraven a po akci vedené po ose Šíša – Hejda a zakončující Belej výborně zasáhl. I další gólovku měl domácí tým po pěkné akci, Jindráček ale zakončoval jen nad. Za hosty odpověděl Batka, který měl na noze vyrovnání, ale vylámal si zuby na Divkovičovi.

Batka vyrovnání odmítl

Hosté se hnali ve druhé půli za srovnáním. V hlavní roli byl útočník Batka. Tomu nejprve pro ofsajdové postavení nebyl gól uznán, v 54. minutě pak doslova spálil šanci, kdy střílel z malého vápna nad branku. Pak už byl Most pozorný a v 74. minutě mu mohl více klidu dopřát Belej, jenomže sám proti Sňozíkovi neuspěl, hostující gólman mu výběhem dobře zmenšil střelecký úhel. Domácí sehráli závěr zápasu výborně takticky a hosté už si pořádnou šanci nevypracovali. Jindráčkův šťastný gól se tak ukázal jako vítězný.

 

Foto: Petra Černá/FK Baník Most 1909  a Tomáš Bauer/FK TJ Štěchovice



Ohlasy k zápasu


Mostecký fotbalový klub
Stanislav Hoffmann (trenér): "Pro nás to byl zápas, který jsme chtěli vyhrát za každou cenu, aby se hráčům také odblokovaly hlavy, protože čekání na vítězství už bylo dlouhé. Zápas se vyznačoval většinou dlouhým nákopem, souboji, šanci si vytvářel ten, kdo získal odražený balón. Dali jsme šťastný gól, kdy si míč za lajnu srazil Sňozík. Ve druhé půli jsme chtěli hrát pořád aktivně, musím zmínit, že Štěchovice se snažily o nějakou kombinaci a průnikové přihrávky, ale většinou to stejně vše končilo nákopy do vápna, s kterými si poradil Divkovič, také Kura s Černým vše dobře odhlavičkovali. Ubojovali jsme to, dostávali jsme se do brejků a Belej mohl v naší největší šanci navýšit. Dvě šance jsme spálili i v první půli. Jsem spokojen, po delší době jsme zvládli zápas tříbodově a snad nás to nakopne k dalším dobrým výsledkům. Na hrotu dnes hrál 70 minut dorostenec Kasal, a splnil to, co jsem od něj požadoval. Byl běhavý, bojovný, takže vyzdvihnu jeho výkon."

Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holesta (vedoucí): "Neproměnili jsme, zejména ve druhé půli, několik velkých šancí ke skórování. To bohužel rozhodlo, protože v první půli jsme inkasovali dost laciný gól a nebyli jsme schopni i přes místy velkou převahu žádnou šanci zužitkovat. Bohužel naše efektivita špatná. Zklamání, velké zklamání. Čekali jsme, že v Mostě něco uhrajeme. Nikdo z hráčů nevyčníval."



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Černý [-] , J. Chábera [-] , M. Šíša [-] (74. M. Marák [-] ) , F. Kura [-] , M. Macháček [-] - M. Hejda [-] , D. Čada [-] , D. Kasal [-] (69. R. Vaschkevich [-] ) , M. Jindráček [-] (89. J. Záruba [-] ) - M. Belej [-] (90. . Štefko, [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - F. Novák [-] (46. L. Maršálek [-] ) , J. Košata [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-] - M. Verner [-] (83. A. Drina [-] ) , L. Jakobovský [-] , A. Kraus [-] (79. R. Hajdarevič [-] ) , S. Hřebeček [-] (71. P. Borkovec [-] ) , T. Pavlík [-] - L. Batka [-] -

Počet diváků: 136. Rozhodčí: Váňa Josef - MATĚJČEK Milan, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.