1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

25.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice ve druhé půli otočily, čekání Kolína na výhru se protahuje


Branky


0

Kolín mohl hostům před zápasem závidět – zatímco on prohrál už čtyřikrát v řadě, Jiskra stejný počet utkání po sobě vyhrála a tlačí se do nejvyšších pater tabulky ČFL. První půle ovšem patřila domácím, přestože jim chyběl kapitán Jelínek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolín měl šancí více, než jen na jednu branku

První střelu na bránu měli domácí, když Štoček připravil palebnou pozici pro Šimečka, ale Šiman, který nastoupil po čtyřměsíční pauze, vyrazil míč na roh. A brankář hostujícího celku musel i při něm být v pohotovostním režimu – k hlavičce se totiž dostal Štoček a gólman opět musel zachraňovat svůj tým zákrokem. Domácí vycítili šanci a dál se tlačili do koncovky. Kouřil hlavou minul, Seifert pak ve 24. minutě po přihrávce od Veselého trefil dokonce tyč! Domažlice v té době nevěděly, kam dřív. Z tlaku je vymanila až 32. minuta, kdy byl v nadějné pozici po zblokované střele Brauna připraven Buršík, jenomže míč netrefil ideálně a na branku se tak nadále čekalo. A to i po Seifertově další příležitosti, kdy mířil domácí hráč nad. 41. minuta už ale změnu skóre přinesla. Stoper Šourek vyslal na Šimana dalekonosnou střelu, ta před brankářem nepříjemně skočila a vyražený míč dopravil na místo určení Štoček - 1:0.

Domažlicím druhá půle vyšla

Hosté mohli srovnat hned zkraje druhé půle, ale Černý nemířil přesně. Stejně tak netrefil prostor tří tyčí z protiútoku kolínský kapitán Brunclík. Domažlický kouč Skála pak přistoupil k dvojitému střídání a byla to šťastná volba – už o dvě minuty na to bylo srovnáno. Braun se dostal k míči a jeho střela ze 17 metrů se s pomocí tyče dostala za Knoblochova záda - 1:1. Šance byly k vidění i nadále, strhnout vedení zpět na domácí stranu mohl po centru Štočka svou hlavičkou Šimeček, Šiman se ovšem vytáhl. To domácí brankář si vybral v 69. minutě slabší chvilku. Špatně vyběhl po Mužíkově přímáku a Hrubý chytrým obloučkem hlavičkou poslal Domažlice do vedení – 1:2! Hosté už si pak tři body pohlídali a už sedm zápasů v řadě neprohráli!



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Tomáš Staněk (trenér): "Je to pro nás krutá porážka, protože jsme si vytvořili víc brankových příležitostí, naše hra nebyla špatná. Soupeř měl výborně nacvičené standardní situace, po niž nám vstřelil obě branky. My jsme ze sedmi příležitostí vstřelili jeden gól. To rozhodlo. Hlavně v prvním poločase Domažlice podržel gólman a několikrát jsme to špatně řešili my. Nedáš dostaneš. Závěr utkání jsme hráli vabank, stáhli jsme hru na tři obránce a snažili se vyrovnat, příchodem Roubala jsme útoky Domažlic zachytávali jen těžko a soupeř si vytvořil i šance."

TJ Jiskra Domažlice
Jiří Skála (trenér): "Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme se hledali. Soupeř byl velice houževnatý bojovný a zaslouženě šel do vedení. My většinou druhé poločasy máme lepší. Po domluvě v kabině. Ta druhá půle byla už o něčem jiném. Zrychlili jsme přechod do útoku, dostupovali jsme hráče a potom v té finální fázi jsme si počínali lépe než soupeř. Celkově to utkání hodnotím pozitivně a zaslouženě jsme vyhráli. Je to důležité utkání, mužstvo ukázalo svůj charakter a naše série pokračuje a doufám , že ji v Benešově ve středu prodloužíme. I když nás čeká těžký soupeř, kterého jsem viděl v sobotu v Tachově. Působili velice rychle kombinačně schopně a zejména v přechodu do útoku oproti Tachovu vynikali. Benešov bude nebezpečný. Uvidíme, zda je někdo posílí z Dukly Praha, jejíž jsou farmou. Ctíme sílu soupeře, jsme si vědomi svých kvalit, které doufám že zúročíme a utkání zvládneme."



Sestavy


SK Sparta Kolín
M. Knobloch [-] - L. Seifert [-] (70. J. Kučera [-] ) , P. Šourek [-] , D. Nešpor [-] , V. Hron [-] (83. J. Biško [-] ) , V. Šimeček [-] , J. Štoček [-] , D. Brunclík [-] , D. Veselý [-] , P. Němeček [-] , M. Kouřil [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Bauer [-] , P. Javorský [-] , M. Buršík [-] (56. M. Kyndl [-] ) , D. Černý [-] (90. O. Chocholoušek [-] ) , A. Beránek [-] , V. Hrdlička [-] (83. D. Lešek [-] ) , M. Špírek [-] (56. L. Roubal [-] ) , M. Braun [-] , P. Mužík [-] , M. Hrubý [-]

ŽK: 85. D. Lešek , 88. M. Kyndl , 90. P. Mužík .
Hráči zápasu: J. Šiman , P. Javorský .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Němec Václav - REJŽEK Pavel, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.