3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:15

26.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Chrudimští bez problémů porazili předposlední Brozany


Branky


8. P. Rybička , 31. L. Mastík (p.) , 56. O. Kesner - 59. P. Nehoda
0

Papírové předpoklady se potvrdily a vedoucí tým ČFL si v klidu dokráčel pro další tři body. Na góly Rybičky, Mastíka a Kesnera odpověděl pouze Nehoda, a tak MFK slaví vítězství 3:1. Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích či oznámkujte jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlapák se činil

První tým České fotbalové ligy vyrukoval na svého soupeře z Brozan s jedním „překvapením“ v  sestavě – po boku Rybičky se v útoku objevil čerstvě devatenáctiletý Tlapák. A svůj debut v základní jedenáctce mohl korunovat gólem už ve 2. minutě, jenže po Kesnerově centru usměrnil hlavičkou balón těsně vedle.

 

Za další dvě minuty rozehrávali domácí rohový kop. Kesner přihrál po zemi Sixtovi, který poslal míč na hlavu Drahoše. Jeho pokus však mířil pouze doprostřed brány a pro brozanského gólmana Hlaváče nebyl problém zakročit. Úvodní tlak Chrudimi byl zužitkován v 8. minutě, když hrubě chybovala obrana Brozan. Toho využil Petr Rybička, povodil si Hlaváče a poslal míč do odkryté klece.

 

Fotbalovější domácí i nadále pokračovali ve snažení a defenziva Sokolů si nemohla ani na minutku odpočinout. Blízko gólu byl po pěkném pasu mezi obránce a ještě povedenější zasekávačce Tlapák, trefil ale tyč! Po necelé půlhodině hry byl znovu v akci mladý útočník. Dostal se do samostatného úniku a brankář Hlaváč ho za žlutou kartu ve vápně fauloval. Penalta pro Chrudim! K její exekuci se postavil Lukáš Mastík a nemýlil se. 

Snížení Brozanům přineslo pouze naději

Do druhého poločasu už nenaskočil útočník Rybička, jenž přepustil místo S. Langrovi. Ani to však nepřineslo nějakou větší pasivitu chrudimských. V 51. minutě se ke střele dostal obránce Řezníček a gólman Hlaváč se musel činit, aby udržel manko Brozan dvougólové. O pět minut později už však musel lovit míč ze sítě potřetí. To se totiž za obranou hostů zjevil Ondřej Kesner a ve skluzu nezaváhal.

 

Odpověď Brozan na sebe nenechala dlouho čekat. V 59. minutě se propracoval do šance Šollar, jeho pokus domácí brankář Mrázek ještě dokázal zlikvidovat. Na dorážku Patrika Nehody byl už ale krátký. Favorit ukázal, že ho inkasovaná branka nevyvedla z míry, a dál tahal za delší konec. Řezníček vyslal hezký balón na Kesnera, s jeho razantní hlavičkou si Hlaváč poradil.

 

V závěru zápasu Chrudimští zkušeně kontrolovali jeho vývoj a spěli za dalšími třemi body do tabulky. V 79. minutě ještě po Kesnerově přihrávce zahrozil Krčál, jenže v sólovém úniku nechal znovu vyniknout gólmana Hlaváče. Tečku za utkáním si připravil hostující Šollar, když z dálky prověřil Mrázka, který s námahami uspěl. Chrudim tak bez problémů získala další vítězství a i nadále kraluje ČFL.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Trenér P. Jirousek: „Chtěli jsme dobře vstoupit do utkání, dát rychlou branku, to se nám povedlo. Pod dojmem vedení 3:0 jsme ubrali a trošku mě hráči naštvali, že si nechali dát branku. Zápas mohl skončit vyšším rozdílem, ale chápu, třetí zápas v týdnu. Jsme rádi za tři body, splnili jsme povinnost, porazili jsme povinně předposlední tým tabulky. Nejvíce se zápas povedl krajnímu záložníkovi Luptovskému.“

SK Sokol Brozany
Manažer J. Kudlička: „Výsledek odpovídá průběhu utkání. Chrudim měla v první půli znatelnou převahu, dala branky. První po hrozné chybě našeho nejzkušenějšího hráče Pikla a druhou z pentle, ale měla i další šance. První půle byla z naší strany velice špatná. Ve druhé půli jsme to dohnali takticky a místy jsme měli mírnou převahu, dali jsme jednu branku a byly tam i nějaké pološance. První půle ale byla hrozná, bylo tam spoustu rohových kopů, standardních situací. Podržel nás brankář Hlaváč. Myslím, že Chrudim byla nejlepším mužstvem, proti kterému jsme na jaře kopali.“



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - P. Rybička [-] (46. S. Langr [-] ) , M. Radouš [-] , J. Luptovský [-] (74. [-] ) , O. Hauf [-] (59. J. Krčál [-] ) , D. Sixta [-] (83. M. Langr [-] ) , P. Drahoš [-] , V. Řezníček [-] , O. Kesner [-] , P. Tlapák [-] (70. M. Ráliš [-] ) , L. Mastík [-]

SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - I. Malina [-] , C. Uka [-] , R. Cibulka [-] , A. Pikl [-] - I. Šollar [-] , P. Zadina [-] (41. P. Pokrovskij [-] ) , T. Pelikán [-] , P. Nehoda [-] (78. S. Hrechko [-] ) - J. Benda [-] , J. Franc [-] (57. C. Golovko [-] ) -

ŽK: 31. R. Hlaváč .
Hráči zápasu: J. Luptovský - R. Hlaváč .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Kříž Jiří - PATÁK Viktor, SVATÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.