Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

27.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dá ještě vůbec někdo Jirnám branku? Fendrich neinkasoval už 362 minut!


Branky


0

Jirny odstranily z cesty dalšího silného soka, kterým tentokrát byly Domažlice. Ty definitivně zlomily dva po sobě jdoucí údery Jiren ve druhém poločase... AUTOR FOTO: Jiří Pojar / Domažlice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirny mají formu

V prvním poločase působili domácí aktivněji a potvrzovali výbornou formu z posledních zápasů. Doma jsou pak svěřenci trenéra Hradeckého takřka k neporažení. Ve 22. minutě hostující gólman Šiman poprvé kapituloval. Škorvánek se zmocnil odraženého balónu za vápnem a z dvaceti metrů nádherně pálil do šibenice 1:0. Fendrich oproti tomu žádnou šanci, která by volala po gólu, řešit nemusel.

Domažlice převahu z úvodu půle v gól nepřetavily

A tak se šlo do druhé půle. Skálova družina do ní nastoupila velmi dobře a zatlačila domácí, kteří se tak museli pozorně bránit. Jenomže pevná defenziva v čele s gólmanem, to je chlouba Jiren. Hosté si tak během přibližně dvacetiminutové herní převahy příležitost ke srovnání nevytvořili. A tak si vzali slovo opět jirnští fotbalisté. Nejprve v 70. minutě další povedenou střelou uspěl Čepelák – 2:0. A za dvě minuty už to bylo o tři branky ve prospěch Jiren. Melechovský napálil břevno, situaci ale jistil dobíhající Kocourek, jenž míč hlavou pohodlně dopravil do sítě - 3:0. Vilém Fendrich tak vynuloval i Domažlice a táhne Jirny k čelu tabulky. „Fendrich je na zápasy plně koncentrován, je to pro nás jasná opora. Nemusel řešit žádné vyložené gólové situace, ale působil zase naprosto jistě, když za sebou máte takovou zeď, hraje se v poli hned lépe,“ komentuje jeho jarní angažmá trenér Václav Hradecký.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "První poločas jsme byli lepší, měli jsme hru plně pod kontrolou, dali nádherný gól. Ve druhé půli soupeř trochu změnil způsob hry, byl lepší na míči a do 60., 65. minuty nás hosté zlobili, ale branku nedali. Pak se povedly nádherné branky na 2:0 a 3:0 a zápas jsme tím rozhodli. Zasloužili jsme si výhru, byli jsme lepší tři čtvrtě zápasu. Za nejlepšího hráče volím podhrotového útočníka Ládíka Pokorného, je to pětatřicetiletý hráč, půlroku nehrál, vrátil se, poctivě trénuje, má velkou vůli hrát a pro mužstvo je teď jednoznačně platný a důležitý, i když o tom třeba někteří před časem pochybovali."

TJ Jiskra Domažlice
Ondřej Chocholoušek (stoper): "Do Jiren jsme jeli s tím, že víme co nás tam čeká za zápas, stejně asi jako každý tým, co tam jede hrát. Mohli jsme tedy jen získat a to se nám bohužel nepovedlo. Celý zápas byl vlastně jen o standardkách, které jsme si myslím dobře pohlídali, ale co jsme si nepohlídali jsou tři inkasované branky ze hry a to mrzí hodně, protože dostat tři góly je vždy špatná vizitka defenzivy. Naopak bez vstřeleného gólu se vyhrát nedá a my jsme si nevypracovali žádnou vyloženou šanci, a tak čekáme už třetí utkání na gól. Dá se říct, že nás v tomto zápase ani rozhodčí nenechal si něco vypracovat, vždy odpískal útočný faul. Teď hrajeme tři zápasy doma a budeme chtít za každou cenu urvat devět bodů."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , M. Šťastný [-] , M. Parys [-] (55. J. Vondráček [-] ) - O. Kejha [-] , P. Vandas [-] (67. D. Kocourek [-] ) , V. Pokorný [-] (80. F. Awuku [-] ) , F. Škorvánek [-] - T. Dubský [-] , A. Melechovský [-] (83. M. Sluka [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Hrubý [-] , O. Chocholoušek [-] , M. Bauer [-] - M. Braun [-] , L. Roubal [-] (80. M. Buršík [-] ) , M. Špírek [-] (61. M. Kyndl [-] ) , A. Beránek [-] , P. Mužík [-] - V. Hrdlička [-] (80. D. Lešek [-] ) , D. Černý [-] (67. P. Javorský [-] )

ŽK: 40. M. Bauer , 43. O. Chocholoušek , 56. L. Roubal .
Hráči zápasu: V. Pokorný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Matějček Milan - HOCEK Petr, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.