Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 10:15

27.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Chrudim potvrdila roli favorita. Táborsko B přejela 4:0


Branky


0

Dvacáté sedmé kolo ČFL mezi Táborskem B a Chrudimí překvapení nepřineslo, hostující celek si odvezl všechny tři body. Nejvíce se o to zasloužil hattrickem Petr Rybička. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v síti domácích naznačily, že Chrudim získá tři body

Duel desátého rezervního týmu Táborska s první Chrudimí měl jasného favorita. Hostující Východočeši byli na vlně dvou výher v řadě, v poslední době se ovšem dařilo i Jihočechům. Už prvních dvacet minut utkání napovědělo, jakým směrem se zápas bude ubírat. Po rohovém kopu se ve vápně nejlépe zorientoval Petr Rybička a poslal hosty do vedení – 0:1. Už za dvě minuty se chrudimský ostrostřelec radoval podruhé. Využil špatné rozehrávky domácích a zvýšil na rozdíl dvou branek – 0:2. Ani třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat. Pěkná kombinace Východočechů zakončená Davidem Sixtou přinesla třetí zásah – 0:3. Divoký závěr poločasu mohl přinést ještě jednu branku a to na obou stranách, na další branky si ovšem diváci museli počkat až do druhé půle.

Rybička zkompletoval hattrick a pojistil svému týmu výhru

Ani ve druhém poločasu se Táborsko neprobralo a Chrudim pokračovala v kanonádě. Čtvrtou branku mohl přidat krátce po přestávce Smetana, jenže vysoko přestřelil. V 74. minutě zkompletoval hattrick střelec Petr Rybička a Chrudim už vedla o čtyři branky – 0:4. Takzvaného „bůra“ do branky Táborska přidal Ondřej Hauf. Přímý kop snad z třiceti metrů kopl opravdu parádně – 0:5. Více branek už utkání nepřineslo. První Chrudim si upevnila vedení v tabulce, když jihočeské Táborsko přejela pěti góly.   



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha (trenér, pro fctaborsko.cz): "Chrudim potvrdila, že je o třídu lepší. V této sestavě jsme neměli nárok. Problém se zraněnými má i A tým, a to se pochopitelně projeví i na nás. Navíc se dnes zranil Presl. Soupeři mohu jen pogratulovat k vítězství. Na našem výkonu mě nejvíce mrzí, že se připravujeme na standardky a pak z nich dostaneme branky. Hráče jsem i upozorňoval na konkrétního hráče a on nám dá tři branky. Je to jako mluvit do dubu. My teď máme těžkou sérii, takže se s tím musíme poprat.“

MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Ve 20. minutě prohrávat 0:3, to by zamávalo s každým mužstvem. Vstup do utkání, který se nám na rozdíl od domácích opravdu povedl, tak rozhodl. Odvíjel se od něj zbytek zápasu, dnes to byl od nás velmi dobrý výkon. Za vstřelený hattrick vyzdvihnu Rybičku."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - J. Smetana [-] , J. Vavřina [-] , J. Rabiňák [-] , I. Traore [-] (80. [-] ) , A. Presl [-] (46. V. Bouška [-] ) , L. Turek [-] , P. Nohava [-] , M. Rabiňák [-] (89. V. Kostka [-] ) , J. Peterka [-] (87. J. Michalec [-] ) , M. Novák [-] (90. D. Štecher [-] )

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , P. Rybička [10.0] (82. P. Tlapák [-] ) , L. Mastík [-] , J. Krčál [-] (71. O. Hauf [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , D. Sixta [-] (86. M. Opina [-] ) , S. Langr [-] (87. M. Ráliš [-] ) , J. Luptovský [-] (77. L. Kratochvíl [-] ) , O. Kesner [-]

ŽK: 48. M. Novák , 70. J. Vavřina - 66. M. Radouš .
Hráči zápasu: P. Rybička .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Košan Martin - PASTYŘÍK Vladimír, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.