M. Braun 15.
P. Mužík 63. (p.)
3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

28.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Písek nakonec vybojoval v nastavení s Domažlicemi alespoň bod


Branky


15. M. Braun , 63. P. Mužík (p.) - 83. V. Milec , 90. F. Němec
0

Do 83. minuty vedli Domažličtí o dvě branky, jenže pak přišel zvrat. Branky Milce a Němce vrátily Písek do hry a utkání poslaly do penalt. V nich nedal pouze písecký Voráček, a tak Domažlice braly bod navíc. Autor foto: Jiří Pojar/TJ Jiskra Domažlice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Braun zařídil Domažlicím vedení

Duel šestého se sedmým sliboval útočnou bitvu z obou stran, do Domažlic totiž přijel jihočeský Písek. Západočeši měli co napravovat, v minulém kole dostali výprask 0:3 v Jirnech. Ani Jihočeši nezvítězili, po nekončících penaltách podlehli Benátkám.

Lepší vstup do zápasu měly Domažlice a zaslouženě se ujaly vedení. Po rohu se k míči dostal Milan Braun a střelou z otočky překonal Rondzika – 1:0. A domácí mohli vést dokonce o dvě branky. Rychlý protiútok na jejímž konci stál Roubal velmi dobře zastavil písecký brankář vyražením míče na roh. 

Velký finiš přinesl Písku bod

Mnohem záživnější byl druhý poločas. Už na začátku musel doslova kouzlit Rondzik, aby Písečtí podruhé nekapitulovali. Domažličtí dostali v 63. minutě výhodu pokutového kopu. Míč si vzal Petr Mužík a chladnokrevně proměnil – 2:0. Velkým comebackem se vrátili Písečtí do hry. Sedm minut před koncem zápasu se do míče opřel Václav Milec a už to bylo pouze o gól – 2:1. V závěru utkání nastavil sudí pro domácí prokletou minutu nad rámec hry. V ní se po hezké individuální akci prosadil František Němec a bylo srovnáno – 2:2. Více už toho strhující závěr zápasu nenabídl, šlo se do penalt. 

Neproměnil pouze Voráček, Domažlice braly dva body

Penaltový rozstřel určil vítěze už v páté sérii. Ve druhé totiž nedal hostující Voráček, takže v páté rozhodl o bodu navíc pro domácí Javorský. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Jiří Pojar (PR klubu): "Obdrželi jsme v závěru dvě zbytečné branky, což nás stálo jeden bod. Myslím si, že jsme byli po většinu utkání lepším týmem, takže ztracený bod považuji za ztrátu."

FC Písek
Ondřej Prášil: "Pro nás cenný bod, jelikož jsme deset minut před koncem prohrávali o dvě branky. Snažíme se ve hře zavést novou koncepci již do příští sezony, tudíž jsem rád i za to, že jsme i s tímto novým prvkem vybojovali nějaký bod. Za výkon bych pochválil Václava Milce."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - D. Lešek [-] (86. P. Došlý [-] ) , M. Bauer [-] , O. Chocholoušek [-] , M. Hrubý [-] - L. Roubal [-] (89. P. Javorský [-] ) , P. Mužík [-] , A. Beránek [-] , M. Braun [-] - D. Černý [-] (78. M. Buršík [-] ) , M. Kyndl [-] (69. M. Špírek [-] )

FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , M. Grobár [-] (64. J. Ježdík [-] ) , L. Holub [-] , M. Rendla [-] - J. Held [-] (71. P. Keclík [-] ) , V. Zeman [-] (86. M. Hájek [-] ) , L. Šlehofer [-] , V. Milec [-] , M. Voráček [-] - F. Němec [-]

ŽK: 22. M. Braun , 84. D. Lešek - 20. V. Zeman , 29. P. Řehák .
Hráči zápasu: V. Milec .
Počet diváků: 293. Rozhodčí: Štěrba Václav - MELNIČUK Vladimír, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.